Starity

Sarah Jessica Parker majdnem otthagyott egy forgatást egy színész miatt

2019. július 08. 18:06   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő interjú kapcsán mesélt arról, hogy nála is előfordult olyan eset, amikor kollégája zaklatta.

hirdetés

Sarah Jessica Parker a #metoo mozgalom kapcsán mesélt saját élményeiről, és az interjúban elmondta, nála is volt olyan kiélezett helyzet, hogy egy színész kollégája miatt majdnem otthagyott egy forgatást. A színésznő elmondása szerint folyamatosan szexuális töltetű megjegyzéseket kapott az alkatára, és ez odáig fajult, hogy megmondta az ügynökének, nem akar tovább részt venni a munkában, ha a zaklatás nem szűnik. 

Ekkor a menedzsere ultimátumot adott a produkciónak: vett egy repülőjegyet a színésznőnek, és közölte, hogy vagy véget ér a színész kellemetlen viselkedése, vagy hazaküldi Parkert, és abbamarad a forgatás. Ezek után varázsütésre megszűntek a kommentek, és Sarah Jessica befejezhette munkáját.

Bár a színésznő nem nevezte meg, hogy kiről van szó, sem azt, hogy melyik filmjében vagy sorozatában szerepeltek együtt - annyit mégis elárult, hogy nagy filmsztár az illető. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés,

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek