Starity

Mennyi az annyi? Mariah Carey lerántotta a leplet a csúf igazságról és elárulta, hány férfinak adta oda magát eddig

2019. július 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 49 éves popdíva a Cosmopolitan magazinnak adott interjújában vallott a számokról.

hirdetés

Mariah Carey jövő tavasszal ünnepli majd ötvenedik születésnapját, ám ha van valami, amire büszke, az az, hogy ennyi idősen is elmondhatja magáról: egy kezén meg tudja számolni, hány férfinak adta oda magát élete során. Az énekesnőnek bár volt néhány magas publicitást élvező kapcsolata, ez azonban nem jelenti azt, hogy csapodár lett volna – mindössze öt férfival bújt eddig ágyba.

Nem volt olyan sok pasim, de különböző tagokból álló csomagot tudhatok magaménak. Összesen öt férfival voltam együtt életem során, szóval bizonyos értelemben prűd vagyok, már ha másokhoz viszonyítom magamat

– nyilatkozta Mimi, akinek több kapcsolata is a nyilvánosság előtt zajlott. 1993-ban ment hozzá Tommy Mottolához, akitől öt év után vált el. 2008-ban Nick Cannonnak mondta ki a boldogító igent és ikergyermekekkel ajándékozta meg a férfit 2011-ben Moroccan és Monroe személyében. Később James Packer milliárdos üzletembernek volt a jegyese, jelenleg pedig háttértáncosával, Bryan Tanakával randevúzik.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek