Starity

Micsoda példamutatás! Aranyból van Eva Mendes szíve

2019. július 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 45 éves színésznő bebizonyította, hogy nemcsak kívül, hanem belül is gyönyörű!

hirdetés

Fotó: Instagram / Eva Mendes

Eva Mendes nemrég az Instagramon közzétett posztjában mutatta meg követőinek, hogy új taggal bővült Ryan Goslinggal közös családja – magukhoz vettek egy kutyát, Luchót. A bejegyzésből megtudhatjuk, hogy örökbefogadás útján került hozzájuk az eb, és ők maguk is arra ösztönöznek mindekit, hogy amennyiben játszótársra vágynak, tegyenek hozzájuk hasonlóan.

Ő itt Lucho, a családunk legújabb tagja. Egy csodálatos ügynökség, a Friends for Life Rescue Networkön keresztül fogadtuk őt örökbe. Ha te is egy bolyhos családtagot keresel, az örökbefogadás remek lehetőségeket kínál. Rengeteg kis fickó van odakint, akinek otthonra van szüksége. Ha azonban nem áll módodban magadhoz venni valakit, de szereted az állatokat, adományt küldhetsz a fent említett nonprofit szervezetnek, mely adomány levonható az adóalapból. Segítségeddel az állatoknak nem kell többé az utcákon tengődnie és a menhelyeknek nem kell elaltatnia őket

– írta a színésznő.

Fotó: Instagram / Eva Mendes

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek