Starity

12 sztárpár, akikről azt hittük, örökké együtt maradnak

2019. augusztus 11. 21:09   |   Szerző: Four

Álomszerű, romantikus szerelemnek indultak a következő kapcsolatok, mégis tönkrementek az idők során.

hirdetés

1. Ben Affleck és Jennifer Garner

Embed from Getty Images

A két sztár a Daredevil - A fenegyerek című film kapcsán ismerkedett meg, ahol szerelmeseket játszottak. A forgatókönyv valósággá írta magát, Jen és Ben azonnal egymásba szerettek, és rövidesen össze is házasodtak. 10 év és három gyermek után azonban a kapcsolat elfáradt, állítólag Ben játékszenvedélye miatt is. 2017-ben mondták ki a válást, de továbbra is közösen nevelik gyermekeiket. 

2. Anna Faris és Chris Pratt

Embed from Getty Images

Hollywood egyik kedvenc párosát alkotta Anna és Chris, ám derült égből villámcsapásként 2017-ben bejelentették, hogy nyolc év házasság után elválnak. Kapcsolatukból egy kisfiú, Jack született. A válás óta úgy tűnik, mindkét sztár megtalálta a boldogságot, Chris Pratt össze is házasodott Katherine Schwarzeneggerrel.

3. Tom Cruise és Katie Holmes

Embed from Getty Images

A két színész 2005-ben lett egy pár, és a romantikus gesztusokra éhes amerikai sajtó azonnal a szívébe zárta a szerelmeseket. Tom örömében fel-le ugrált a kanapén egy beszélgetős műsorban, és úgy tűnt, kettejük kapcsolata maga a hollywoodi álom. Alig egy évvel később összeházasodtak és megszületett kislányuk, Suri. Ám a sztárok szépen lassan elkezdtek külön-külön mutatkozni, és hamar felröppent a pletyka, hogy házasságuk kész katasztrófa. Öt év házasság után elváltak, az egyedüli felügyeleti jogot pedig Katie kapta Suri felett. 

4. Ryan Gosling és Rachel McAdams

Embed from Getty Images

Ryan és Rachel a Szerelmünk lapjai c. 2004-es romantikus film forgatásán jöttek össze, méghozzá úgy, hogy az elején kifejezetten utálták egymást. Aztán valami helyre kattant, és a két sztár ölelkezve-csókolózva jelent meg minden eseményen. A kapcsolat három évig tartott, de Ryan még mindig élete egyik legnagyobb szerelmeként utal McAdamsre. 

5. Melanie Griffith és Antonio Banderas

Embed from Getty Images

A hollywoodi színészpárok nagyöregjeinek számított Melanie Griffith és Antonio Banderas, ám 18 év után Banderas úgy döntött, válni akar. A pletykák szerint egy fiatal modell is közrejátszott a döntésben. Az ex-házaspárnak egy közös gyermeke van, Stella Del Carmen. A szakítás egyik kellemetlen velejárója volt ráadásul, hogy Melanie karjára tetováltatta Antonio nevét, amelyet később fájdalmas procedúrával leszedetett. 

6. Jennifer Lopez és Marc Anthony

Embed from Getty Images

A színész-énekesnő és latin szerelme úgy tűnt, a "zsák a foltját" esete. Lopez összeházasodott és elvált Chris Juddtól, járt Diddyvel és gyűrűt kapott majd szakított Ben Affleckkel, mielőtt összejött volna Anthonyval. Kettejük párosa igazán jól muzsikált együtt, 2004-ben összeházasodtak, majd négy évvel később megszülettek ikreik, Max és Emme. 2011-ben ugyan elváltak, de a jó viszony megmaradt köztük, sőt, még J.Lo vőlegénye, Alex Rodriguez is jóban van Anthonyval. 

7. Orlando Bloom és Miranda Kerr

Embed from Getty Images

A szexi színész és a gyönyörű modell irigylésre méltóan esztétikus párt alkotott, és rajongóik szíve mindig megmelegedett, mikor Orlando állva tapsolt Mirandának a Victoria's Secret bemutatókon. 2007-ben jöttek össze, 2010-ben összeházasodtak, és 2013-ban hirtelen elváltak. Egy gyermekük, Flynn született. A nyilatkozataik alapján "nem hozták ki egymásból a legjobbat", és bár a fanok szíve megszakadt, mindketten más oldalán találták meg a boldogságot. Miranda a Snapchat-tulajdonos Evan Spiegel felesége, Orlando pedig Katy Perry vőlegénye lett

8. Gisele Bündchen és Leonardo DiCaprio

Embed from Getty Images

Egy pillanatra azt hittük, a notórius szoknyavadász, aki szinte csak modellekkel jár, végre megállapodik, és gyökeret ereszt a szép Gisele Bündchen mellett. 2000-ben lettek egy pár, és sülve-főve együtt voltak. Közös bicklizések, túrák, és vörös szőnyeges megjelenések voltak - ám öt év után nem eljegyzés, szakítás lett a dolog vége. 

9. Heidi Klum és Seal

Embed from Getty Images

Imádnivaló páros volt a két sztár, és minden alkalommal együtt jelentek meg. A vak is láthatta, hogy szerelmesek egymásba, és 2005-től 2012-ig igazán egységes frontot alkottak a médiában. Válásuk híre nagyon meglepte a rajongókat, az főleg, hogy állítólag nem is nagyon beszélnek azóta. Három közös gyermekük van, Lou Henry és Johan. 

10. Brad Pitt és Jennifer Aniston

Embed from Getty Images

Abban a pillanatban, hogy Brad és Jennifer 1998-ban összejöttek, ők lettek 'a hollywoodi álompár'. Nevettek, viháncoltak, és annyira helyesek voltak együtt, hogy mindenki azt gondolta, együtt fognak megöregedni. A színészek 2000-ben összeházasodtak Malibuban, és egy alkalommal még Brad is szerepelt a Jóbarátokban. 2004-ben azonban, a Mr. és Mrs. Smith forgatása kapcsán felreppent a pletyka, hogy Bradet romantikus szálak fűzik kolléganőjéhez, Angelina Jolie-hoz. 2005-ben óriási felháborodtást keltett a hír, hogy Jen és Brad szétválnak, annak ellenére, hogy nagyon konszolidáltan zajlott a dolog. 

11. Channing Tatum és Jenna Dewan

Embed from Getty Images

Az első Step Up film kapcsán találkozott a két sztár, és annyira jól sikerült a forgatás, hogy az életben is egy párrá váltak. A nézők a szívükbe zárták a jóképű színészt és szerelmét, és ha fogadni lehetett volna, mindenki nagyobb összeget tett volna arra, hogy ők ketten örökké együtt maradnak. 2018-ban mégis elváltak, azóta Channing pedig Jessie J-vel jár.

12. Brad Pitt és Angelina Jolie

Embed from Getty Images

Sokak szerint ezáltal "nyerte meg" Jennifer Aniston a szakítást, hiszen exférje újabb kapcsolata megintcsak nem működött. A két színész órási szereleme 12 év együttlét és ebből két év házasság után véget ért, hat gyermeküket Angelina neveli. Habár a színésznő adta be a válókeresetet, bizonyos források szerint már nem annyira szeretni elszakadni Pitt-től, ezért minden eszközzel késlelteti a válási procedúrát. 

via Elle

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek