Starity

Megvolt a nagy bemutatkozás! Shawn Mendes összeismertette szüleit a kedvesével, Camila Cabellóval

2019. augusztus 12. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Péntek délután, Brooklynban kapták lencsevégre a szerelmespárt a Mendes szülőkkel.

hirdetés

Egy nappal Shawn Mendes 21. születésnapja után, augusztus 9-én fotózták le az énekest, amint párjával, Camila Cabellóval és szüleivel múlatja az időt New Yorkban. Ez igazán nagy szó, hiszen a There's Nothing Holdin' Me Back előadója végre elég komolynak érzi kapcsolatát kolléganőjével, és elérkezettnek látta a pillanatot arra, hogy bemutassa Camilát az őseinek.

Camila és Shawn kapcsolata egyre komolyabb I
Bal oldali kép forrása: James Devaney/GC Images ; Jobb oldali kép forrása: Hammerin' Hank / SplashNews.com

A két előadó romantikus kapcsolatáról nyár közepén kezdődtek meg a találgatások, miután egy vérpezsdítő videoklipet forgattak közös szerzeményükhöz, a Señoritához. A rajongóknak nem kellett sokat várniuk, Shawn és Camila ugyanis hamar felvállalta kapcsolatát, azóta pedig elválaszthatatlanok – ahol az egyik felbukkan, ott minden bizonnyal a másik is rövidesen megjelenik.

Mindig csak néhány olyan ember volt az életem része, akiben megbíztam. Úgy érzem, ebben az iparágban különösen ritka olyasvalakivel találkozni, aki értékes annyira, hogy bízz benne, de számomra Shawn abszolút ilyen személy. Bízok benne függetlenül attól, melyik szintjén tartunk a karrierünknek. Teljesen normális és nagy értékkel bír ilyen személyt találni. Jó együtt lógni valakivel, és nem törődni azzal, hogy Egek, ez Shawn Mendes!.

– nyilatkozta viszonyuk kapcsán Cabello egy korábbi interjúban.

Évek óta tartó barátság alakult át szerelemmé, amikor összejöttek I Fotó: V Magazine

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek