Starity

Selena Gomez megerősítette: tényleg Justin Bieberről szól két új dala

2019. október 25. 14:02   |   Szerző: Four

Interjúban mesélt arról az énekesnő, hogyan készült új albuma, és mi inspirálta.

hirdetés

Selena Gomez rádiós műsorban mesélt két új daláról, a lassú, érzelmes Lose You To Love Me-ről és a Look At Her Now-ról. A két dalról már első pillanatban sejteni lehetett, hogy volt szerelméről, a ma már házas Justin Bieberről szól. És most az énekesnő ugyan nem mondott konkrét neveket, de nyilatkozatából egyértelműen sejteni lehetett, hogy kiről is van szó. 

Például a Lose You To Love Me dalszövegének egyik részletében arról beszél, hogy szakítás után két hónappal már másnál kereste a boldogságot egy bizonyos valaki. És ez valóban így történt Bieber és Gomez esetében: az énekes két hónap szingliség után lett egy pár Hailey Baldwinnel.

Selena erre elárulta, már sokszor megtörtént vele ez a fajta csalódás, ezért megpróbálja a pozitív oldalát nézni, és kihozni belőle a legtöbbet:

Igazából hálás vagyok ezért, mert ezt már milliószor megtapasztaltam. És ez a szerencsétlen része annak, amit csinálok. Nekem mindaz nagyonis valóságos, ami másnak valószínűleg csak szórakoztatás. Azt hiszem, érzéketlen lettem erre egy idő után, pedig hülyeség lett volna, ha nem veszek tudomást az érzéseimről. 

De azt is bevallotta, szerencsére már egy ideje sikerült lezárnia magában ezt a fájdalmas szakítást. Bár akkor, amikor az eset tényleg megtörtént, képtelen lett volna zenét csinálni belőle - most, ennyi idő elteltével viszont már másképp látja az egészet, és sikerült lezárnia életének ezt a fejezetét.

Azt is megtudhattuk, hogy több, Justinnal kapcsolatos számra nem számíthatunk, ez a két kis részlet volt az, amelyet az énekesnő múltbéli szerelméről az új albumára tett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JELENA

via Elle 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek