Starity

Kaitlynn Carter mélyinterjúban vallotta be, nagyon beleesett Miley Cyrusba

2019. november 05. 13:01   |   Szerző: Four

Carter elmesélte, hogyan is kezdődött a kapcsolata nyáron az énekesnővel.

hirdetés

Kaitlynn Carter és Miley Cyrus viharos kapcsolatától volt hangos a világsajtó a nyáron - főleg úgy, hogy mikor összejöttek, hivatalosan még mindketten férjnél voltak. 

A reality-sztár és az énekesnő augusztusban, egy olaszországi nyaralás során melegedett össze, a róluk készült képeket látva pedig Miley férje, Liam úgy döntött, beadja a válókeresetet.

Most Carter az Elle-nek adott hosszú interjúban kifejtette, hogyan is kezdődött Mileyval a kapcsolata.

Ugyanolyan durván beleszerettem, mint anno 22 évesen abba az idősebb emberbe [a celeb régebben állítólag az 55 éves David Spade-del kavart]. Ugyanaz az ismerős elementáris érzés volt, semmin nem kellett gondolkodnom vagy elemeznem. Csak megtörtént, és helyesnek tűnt. Visszagondolva a hároméves barátságunkra,  rájöttem, hogy mindig is máshogy viszonyultam hozzá [Mileyhoz], mint a többi barátomhoz. De az utazásunk előtt egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy szerelmes lennék belé. 

Carter férjével, Brody Jennerrel való viszonyára is kitért: elmondása szerint az egyik legszebb ember a világon, akinek aranyból van a szíve. Carter kifejtette, habár a lapok megkérőjelezték házasságuk komolyságát, valódi érzelmeken alapult a kapcsolat, csak egy idő után már külön utakon jártak. Carter ekkor kezdett el egyedül utazgatni, sokat volt külön férjétől, hogy "meggyászolja a házasságukat". Így indult el az ominózus nyaralásra az énekesnővel: Miley már túl volt Liamen, ő pedig Brodyn. 

Azt is hozzátette, bár Miley továbblépett egy férfival, ő nem tudja, mit hoz a sors, és kivel kerül kapcsolatba. 

Majd zárásul bevallotta, hiába volt rövid életű a románc, mindig is hálás lesz az élményért:

Annak ellenére, hogy rövid volt, örökké hálás leszek azért, hogy felnyitotta a szemem és megismerhettem egy eddig felfedezetlen részét az énemnek. (...) Kényszerítve voltam rá, hogy sokkal mélyebben megismerjem magam mint valaha - és nem csak szexuális téren.

Carter szerint a kapcsolata az énekesnővel nem csak egy flört volt, "annál sokkal többet jelentett".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaitlynn Carter (@kaitlynn) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek