Starity

A téli fürdő művészete, szépségguruk szerint

2019. december 29. 21:09   |   Szerző: Four

Mi sem lehet melengetőbb a farkasordító hidegben, mint engedni egy forró fürdőt.

hirdetés

Egy forró fürdő relaxáló hatással lehet testre és lélekre egyaránt: ám az illatos habok csínját-bínját a két szépségguru, Winnie Beattie és Jessica Richards fejlesztette tökélyre.

Winnie számára, aki maga is testolajok forgalmazásával foglalkozik, a csend az egyik legfontosabb összetevője a kényeztető fürdőnek. A forró vízbe mandulaolajat csepegtet, de ha fáradt izmokat vagy egy kezdődő megfázást akar legyőzni, akkor egy különleges, mustármag-poros, eukaliptuszos, rozmaringos esszenciát használ. 

Jessica a teljes méregtelenítésre esküszik, ezért himalájai fürdősót szór a vízbe, amely egyben elősegíti a pihentető alvást. Egyszer véletlenül a gyermekei egy egész üveggel felhasználtak, és Richards elmondása szerint fürdés után húsz perccel már úgy aludtak, mint a bunda. 

Richards a halvány fényeket, és egy jó könyvet is előnyben részesít ilyenkor, így akár képes ötven percig is áztatni magát. 

Mindkét szépségguru egyetért abban, hogy a forró fürdő után elengedhetetlen a testápolás: míg Winnie különböző gyógynövényekből sajtolt testolajat, addig Jessica kókuszkrémet használ általában. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Modish Hostess (@themodishhostess) által megosztott bejegyzés,

 

via Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek