Starity

A Riverdale szereplőit kritizálták, Lili Reinhart válaszolt

2020. február 09. 22:10   |   Szerző: Four

Fontos dolgot tisztázott a színésznő, hosszú posztban fejtette ki gondolatait.

hirdetés

Lili Reinhart legutóbb hosszú posztban fejtette ki véleményét, amikor egy rajongója arra hívta fel a figyelmét, hogy szerinte a Riverdale és a hozzá hasonló sorozatok szereplői túlságosan idealisztikus testképet mutatnak. Így pedig a tinédzser nézők olyan elvárásokhoz akarnak majd alkalmazkodni, amelyek nem teljesíthetőek. 

Lili így válaszolt:

Igazából nem mindenki néz ki teljesen tökéletesen a műsorban. Sokszor én is zavarba jövök a körülöttem lévő stábtagok testétől, ha olyan jelenetet forgatunk, amelyben fehérneműben vagyok. Bizonytalannak éreztem magam az elvárások miatt, amelyeket a tévében szereplő nőkkel szemben szoktak támasztani. De valamennyire megbékéltem a testemmel, és azzal, hogy én nem az az alkatú lány vagyok, akiket a kifutókon lehet látni. Nagyobbak a melleim, narancsbőrös a combom, és a hasam is inkább kifelé domborodik. A mai napig küzdök ezzel, és az sem segít, ha más nőkkel hasonlítanak össze. 

Majd így folytatta:

Az utóbbi két hónaban lett rajtam egy kis súlyfelesleg depresszió miatt, és nagyon bizonytalan lettem emiatt. De múltkor forgattam egy fehérneműs jelenetet, ahol azt éreztem, az a feladatom, hogy erős legyek és legyen önbizalmam, így is. Mert azt szeretném, hogy a többi fiatal lány, akik engem néznek a tévében, azt lássák, én sem vagyok xs-es méret. Nincs tökéletes homokóra alkatom. 

- nyilatkozott Reinhart a testéről.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek