Starity

Harry Styles elmesélte az ijesztő éjszakát, amikor késsel fenyegették és kirabolták

2020. március 04. 13:01   |   Szerző: Four

Könnyen sokkal rosszabbul is végződhetett volna az este, de így is hátborzongató a történet.

hirdetés

Harry Styles Howard Stern műsorában tért ki arra, hogyan is történt az az ijesztő eset, amikor Valentin-nap éjszakáján kirabolták. A zenész éppen hazafelé tartott egy barátjától és már nagyon közel volt az otthonához, amikor meglátott egy csapat kapucnis-maszkos férfit. 

Styles állítása szerint annak ellenére, hogy a sajtóban csak egy férfiról volt szó, valójában legalább heten-nyolcan voltak, és elkezdték követni. Úgyhogy Harry hiába vágott át az út túloldalára - majd utána vissza, a támadói beérték, és körbeállták. Egy kis szóváltás után Harry pénzt adott nekik, majd a srácok a telefonját is kérték, méghozzá úgy, hogy Styles kioldja a billentyűzárat. 

Az egyikük felhúzta a felsőjét, és megmutatta a kését. Én meg azt mondtam, bocsi, de nem tudom kioldani a telefonom. Mire a másik srác kijelentette, hogy tíz másodpercem van, és elkezdett számolni. (...) Volt mögöttünk egy kis tó, egy pillanatig arra is gondoltam, hogy belehajítom a mobilom, és akkor egyikünknek se lesz meg, de nem akartam feldühíteni őket. Aztán a fények megváltoztak, és jött két autó, én pedig megláttam a lehetőséget, és elfutottam. 

Az énekes azt is hozzátette, kirohant az autók elé, és két sofőrt is megkért, hadd szálljon be, de "persze egy futkározó őrültet senki sem enged be a kocsijába" - mondta. Úgyhogy kerülővel ugyan, de hazafutott, és a támadói sem üldözték szerencsére. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek