Starity

Kate Beckinsale elmesélte, Harvey Weinstein ordibált vele egy ruhája miatt

2020. március 13. 11:11   |   Szerző: Four

Csúnyán elhordta mindennek a színésznőt, mert nem az elvárásainak megfelelően öltözött fel.

hirdetés

Harvey Weinstein producer ügyével kapcsolatban rengeteg színésznő mellett nemrég Jennifer Aniston is felszólalt, és elmesélte, milyen erőszakosan próbálta érvényesíteni akaratát a férfi egy ruhával kapcsolatban. Ezek után az is kiderült, Weinstein szörnyű dolgokat írt Anistonról

Most, hogy a hírhedt producer 23 év börtönbüntetést kapott, Kate Beckinsale is elmesélte Instagramon egy élményét. Kate a 2001-es Szerelem a végzeten című filmjének premierjére emlékezett vissza: állítása szerint Harvey annak ellenére, hogy alig egy hónappal voltak túl a szeptember 11-ei terrortámadáson, ragaszkodott hozzá, hogy New Yorkban ünnepeljék a bemutatót. 

Miután túlestek a rendezvényen, másnap a producer felhívta, hogy hozzák össze hasonló korú gyerekeiket, hadd játsszanak együtt. Beckinsale igent mondott az ötletre, és el is látogatott Weinsteinhez. Ám ahogy megérkezett kétéves körüli kislányával, Harvey rögtön a dada gondjaira bízta a kicsiket, és utasította a színésznőt, hogy álljon meg egy szóra. 

Majd minden átmenet nélkül ordibálni kezdett vele, és azért ócsárolta, mert szerinte Kate "tönkretette a premierjét", amiért "nem húzott szűk ruhát és nem rázta a se**ét", és mert "úgy nézett ki, mint egy kib**ott leszbi". 

Beckinsale-t a könnyekig megalázta a helyzet, és hiába próbálta magyarázni a férfinak, hogy szerinte ízléstelenség volt a város romjain ünnepelni és önmagát mutogatni, Weinstein kijelentette, hogy márpedig "ez az ő premierje volt, és ha puncit akar a vörös szőnyegen, akkor meg is kapja". 

Kate a visszaemlékezés után leírta, hogy saját maga és a többi nő nevében is megkönnyebbült, hogy Weinstein végre börtönbe került.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek