Starity

A karantén miatt csúszik Jennifer Lopez és Alex Rodriguez esküvője

2020. április 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A színész-énekesnő az Ellen Show-ban mesélt arról, hogyan telnek a napjaik jelenleg.

hirdetés

Fotó: Instagram / Jennifer Lopez

Egy héttel ezelőtt újra elindult Ellen DeGeneres népszerű beszélgetős műsora – igaz, egészen rendbontó formában, hiszen a műsorvezetőnő nem fogadhat vendégeket, Skype-on beszélget most velük ahelyett, hogy a stúdióban jönnének össze. Legutóbb Jennifer Lopezzel volt alkalma beszélgetni, a csevej során pedig több fontos dolog is szóba került.

A színésznő többek között elárulta, hogy már hetek óta otthon van gyermekeivel, valamint párjával, Alex Rodriguezzel és a férfi csemetéi is náluk időznek. Ahogy a magyar gyerekeknek, úgy az amerikai társaiknak is virtuális formában adják át a tananyagot a tanárok, a Lopez-Rodriguez háztartásban pedig Jennifer az a felnőtt, aki leül a gyerekekkel házi feladatokat írni. És hogy melyik tantárgy adja fel a leckét leginkább az 50 éves sztárnak?

Láttad már, milyen matekot tanulnak most a gyerekek? Ez egy teljesen új matek. Őrület!

– mondta nevetve Ellennek, ugyanakkor elismerte, jó érzés számára otthon lenni a családdal, hiszen amikor dolgozik, sokkal kevesebb ideje jut rájuk, és boldog, amiért most mind együtt lehetnek.

Fotó: Instagram / Jennifer Lopez

Szóba került még az Alex-szel való esküvője is, amire ugyancsak hatással van a jelenlegi helyzet.

Valóban hatással van [ez a helyzet] az esküvőre, szóval meglátjuk, mi lesz. Őszintén szólva, fogalmam sincs, mi fog történni, ami a dátumokat illeti vagy ilyesmi. Mi is ugyanúgy vagyunk most, mint a világon mindenki

– nyilatkozta Jennifer, és csak nevetett Ellen ötletén, amikor a műsorvezetőnő felvetette, vőlegényével otthon kellene fogadalmat cserélnie, az esküvőt pedig közvetíthetnék az Instagramon vagy a TikTokon.

Fotó: Instagram / Jennifer Lopez

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek