Starity

Lili Reinhart fellélegezhet: Milo túlélte a műtétet

2020. április 12. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

A 23 éves sorozatsztár nemrég esett át élete eddigi egyik legrosszabb élményén.

hirdetés

Lili Reinhart pénteken, az Instagramon számolt be követőinek arról, hogy séta közben megtámadta kedvencét, Milót egy nagyobb kutya, a fiaként szeretett eb pedig súlyos sérüléseket szerzett a baleset során. Szerencsére a színésznő még időben kórházba vitte az állatot, akit ott helyben meg is műtöttek, mostanra ráadásul javuló tendenciát mutat az állapota.

Fotó: Instagram / Lili reinhart

Milo jól van. Itthon van velem. Túl van a műtéten. Hatalmas seb volt a kis fején, így le kellett borotválni azon a részen a szőrét és össze lett varrva a sebe. Nagyon kis félénk most, fájdalomcsillapítókon él

– vallotta a színésznő, majd így emlékezett vissza a balesetre magára:

Őszintén mondom, ez volt életem legfélelmetesebb élménye. A mai napig bevillannak képek a történtekről, ami mind Milo számára, mind számomra traumatikusak voltak. Csak abban bízok, hogy Milo teljesen felépül és nem fog rettegni más kutyáktól, de ezen minden bizonnyal dolgoznunk kell majd. Egyébként meglepően jól van, most a szokásosnál is bújósabb. Nagyon édes. Minden mozdulatát árgus szemekkel nézem és igyekszem a legjobb tudásom szerint a gondját viselni.

Fotó: Instagram / Lili Reinhart

Lili egyébként februárban mutatta be rajongótáborának a kutyust, akit a vancouveri Furever Freed nevű kutyamentő egyesülettől fogadott örökbe és akire előszeretettel hivatkozik úgy, mint gyermekére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek