Starity

Kaia Gerber otthon készített magának tetoválást

2020. április 24. 13:01   |   Szerző: Four

Mindenkiből kihoz valamilyen merész tettet a házi karantén, Gerber tetoválást gyártott.

hirdetés

Kaia Gerber a Glamour magazinnak árulta el, mivel tölti mostanság az idejét: mivel a tetoválószalonok zárva vannak, a modell saját kezébe vette az irányítást, és vett egy házi tetováló szettet. 

A modell elmondása szerint imádja a testére varratott kis mintákat, és alapvetően az egyik kedvenc időtöltése, hogy újakat csináltat magára. Most azonban jobb híján ő maga vált a művésszé. 

Szerencsére Gerber nem kísérletezett nagy szimbólummal: egyetlen kis pöttyöt ütött be a bőrébe, de így is fájdalmas volt a dolog:

Nem ajánlom, nehezebb, mint amilyennek tűnik. Szerintem mostantól más szemmel nézek a tetoválóművészekre. Nem könnyű, nem bíztam el magam. Csak egy kis pöttyöt csináltam magamnak, hogy azt mondhassam: oké, lett egy újabb tetkóm ebben a hónapban (...).

Kaia arra is kitért, hogy változott meg az élete a járvány óta:

Több időm lett arra, hogy törődjek magammal, és ezt megpróbálom kihasználni. Kevesebb sminket viselek és több időt fordítok arra, hogy a bőröm szép legyen. Az egészséges táplálkozás, a főzés és a sok-sok víz szerintem nagyon jót tett neki. Sokszor gyorskajával tömöm meg a hasam: amikor dolgozol, nehéz mindig ellenőrizni, hogy mit viszel be a testedbe. De az, hogy koncentrálok az egészséges belsőre, nagyon sokat segített a bőrömnek.

Ezenkívül egy könyvklubot is elindított:

Az olvasás az egyetlen olyan elfoglaltság, amelynek során csak arra az egy dologra koncentrálok. Szóval leülni és csendben olvasgatni alapvető fontosságú volt nekem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaia (@kaiagerber) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek