Starity

Lányai sminkelték Eva Mendest – Így biztosan nem jelenne meg a vörös szőnyegen!

2020. május 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Ismertség, siker, pénz ide vagy oda, egy anyának mindig a gyermekei lesznek az elsők az életében.

hirdetés

Eva Mendes bár visszafogottan éli az életét, nem titok, hogy nála is a család játssza a főszerepet. És ha egy anyának egyszer azt mondják a gyerkőcei, hogy majd ők kisminkelik, akkor bizony nincs mit tenni: be kell adni a derekat. A 46 éves színésznő nemrég közzétett egy friss szelfit, melyen külseje nem véletlenül szokatlan, ugyanis a makeupját Ryan Goslinggal közös lányai, az ötéves Esmeralda és a négyéves Amada készítették el.

Ők nyertek

– írta viccesen a fotó mellé a színésznő.

Fotó: Instagram / Eva Mendes

Evának a közelmúltban egyébként épp a férjéért kellett kiállnia, ráadásul nem is az utálkozók vagy internetes trollok, hanem a rajongók ellen. Sokan azzal vádolták Ryant, hogy nem jó apja a csemetéinek és minden, a háztartással és gyermekneveléssel kapcsolatos feladatot a nejére hagy. Ezt a színésznő egy az egyben cáfolta.

Amikor azt mondom, megfáradt édesanya vagyok, olyankor a hozzám hasonlóan kimerült anyukákkal szeretnék kapcsolódni. Ez nem azt jelenti, hogy kizárom az édesapákat és gyermekgondozókat, akik ugyancsak sokat dolgoznak. Ez rólam szól, arról, hogy kapcsolódni tudjak más nőkkel, de semmi esetre sem szeretném alábecsülni azt, amit az apukák csinálnak. Azért nem beszélek Ryanről és mindazon csodálatos dologról, amit apaként tesz, mert szeretném életem azon szegletét privátként kezelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek