Starity

Miben sántikálnak? Újra összejön az Apád-anyád idejöjjön! stábja?

2020. május 24. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Valami izgalmas dolgot titkol az 1998-ban bemutatott családi film rendezője.

hirdetés

Nancy Meyers, az Apád-anyád idejöjjön! rendezője nemrég közzétett egy, a színfalak mögött készült felvételt, melyen ő látható az 1990-es évek végén, a filmben kettős szerepet alakító Lindsay Lohan társaságában, a Meredith nevű újságírónőt megformáló Elaine Hendrix előtt állva. A direktor az Instagramon közzétett kép leírásában elárulta, van valami híre a film kapcsán.

Fotó: Instagram / Nancy Meyers

Nancy annyit árult el csupán, hogy a jövő héten osztja meg az izgalmas hírt, amit a tarsolyában tartogat, azt azonban leszögezte, hogy nincs tervben a történet egy második film keretein belül közönség elé kerülő folytatása. A műben a fent említett Lohan és Hendrix mellett olyan ismert színészek játszottak annak idején, mint Dennis Quaid, Lisa Ann Walter, Simon Kunz, Polly Holiday, Maggie WheelerRonnie Stevens és a néhai Natasha Richardson, de feltűnt még a képkockákon a Vámpírnaplókban alakított szerepével ismertté vált Kat Graham és a főszereplő ikerpárt alakító Lindsay öccse, Michael Lohan is.

Maga a film egyébként az 1961-ben azonos címmel bemutatott film remake-je volt, melynek középpontjában egy csecsemőkorában elszakított, később mégis egymásra találó ikerpár, illetve a szüleik állnak.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek