Starity

Csúnya kritikákkal illették Katalin hercegnét és családját, perrel fenyegetőzik a királyi família

2020. június 04. 20:08   |   Szerző: Four

Cambridge hercegnéjét meglepték és megsértették a magazinban közölt állítások.

hirdetés

Nem várt helyről érte kritika Kate Middletont: a hercegnét a Tatler magazinban egy bizonyos Anna Pasternak cikkében illették negatív jelzőkkel. 

A dolog azért is volt sokkoló Kate számára, mert a magazin főszerkesztőjével, Richard Dennennel állítólag nagyon jó kapcsolatot ápol, egy egyetemre jártak és közös nyaralásokon is részt vettek. 

A szóban forgó cikkben említésre került Meghan Markle és Kate Middleton feszült kapcsolata: az írás szerint Kate és Meghan utóbbi esküvőjének próbáján vitatkozott össze azon a kérdésen, hogy a kis Charlotte hercegnő viseljen-e harisnyát vagy sem. 

Pasternak szerint Kate "csapdába csalva érzi magát a királyi családban, amelyhez hozzájárult a tény, hogy Meghanék függetlenedése óta sokkal több feladat hárul rájuk". Ezenkívül párhuzamot vont Lady Diana és Kate között, utalva arra, hogy Middleton egy ponton annyira sovány volt, mint a köztudottan étkezési zavarokkal küzdő néhai anyósa. 

A cikkben továbbá szó esik Kate családjáról is: édesanyját "rendkívül sznobnak" húgát, Pippát pedig "túl királynőinek" titulálta. Middleton se maradhatott ki a szórásból, róla Pasternak kijelentette, "körülveszi a semmilyenség aurája" és "kifejlesztett magának egy sznob akcentust, pedig régen ő is a köznéphez tartozott".

Habár Vilmos herceg és Kate képviselői a cikkben elhangzott összes állításra úgy reagáltak, hazugság az egész - a főszerkesztő ennek ellenére Pasternak mellé állt, aki szintén nem vonta vissza kritikáit, mondván bombabiztos forrásokból hallotta őket. 

Embed from Getty Images

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek