Starity

Charlize Theron: „A házasság soha nem volt fontos számomra!”

2020. június 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A 44 éves színésznő még sosem volt férjnél, és valószínűleg nem is köti össze az életét senkivel a jövőben sem.

hirdetés

Howard Stern rádiós műsorvezető szembesítette Charlize Theront azokkal a pletykákkal, miszerint Sean Penn annak idején megkérte a kezét, és azt tervezték, összeházasodnak. A színésznő meghökkenve értesült ezekről a híresztelésekről, és rögtön meg is cáfolta azokat.

Micsoda? Ez nem igaz. Nem. Nem volt olyan, hogy Majdnem hozzámentem Seanhoz!. Ez baromság

– szögezte le Charlize, majd némi bepillantást engedett a kapcsolatba, ami 2013-ban vette kezdetét, de alig több, mint egy év múlva véget is ért.

Persze, kapcsolatunk volt egymással. Alig egy évig tartott. Sosem költöztünk össze, és nem terveztem hozzámenni sem. Nem ilyen jellegű volt.

Stern rákérdezett arra is, Theron nem érezte-e magányosnak magát soha, és gondolt-e valaha a házasságkötésre, mire így felelt a szőke szépség:

Sosem akartam férjhez menni. Ez soha nem volt fontos számomra. Mióta gyerekeim vannak, nem voltam magányos. Sosem éreztem egyedül magam

– magyarázta Charlize, és a jövőbeli terveiről is szót ejtett:

Jelen pillanatban az életemben nincs helye házasságnak. Egy romantikus kapcsolatra való törekedés nem bír számomra húzóerővel. Élvezem a randizást, de nem tudom, képes leszek-e valaha újra együttélni valakivel. Hogy őszinte legyek, a partneremnek házat kellene vennie a szomszédságomban. Nem tudom, meg tudnék-e bírkózni az együttéléssel, túl öregnek érzem magam az ezzel járó szarsághoz.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek