Starity

24 éves korában elhunyt a várandós YouTube-sztár, Nicole Thea

2020. július 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Családja hivatalosan is megerősítette Nicole és még meg nem született gyermeke halálának hírét.

hirdetés

Nicole Thea elsősorban a YouTube közösségének körében lehetett ismert, amikor 24 éves korában váratlanul elhunyt. A videós köztudottan várandós volt – párjával, Global Bogával fiúgyermeket vártak, akit Reignnak szerettek volna nevezni. Sajnos mind Nicole, mind Reign életét vesztette.

Nicole barátainak és támogatóinak üzenjük a szomorú hírt, miszerint ő és Bogával közös fia, akit Reignnak hívtak volna, sajnálatos módon elhunytak szombat reggel

– olvasható egy közleményben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nicole Thea - QR2 (@nicoletheatv) által megosztott bejegyzés,

A kismama családja nyilvánosságra hozta továbbá, hogy Nicole már beidőzített néhány videót a YouTube-on, melyeket a közeljövőben szeretett volna publikálni, ezeknek közzétételét pedig engedélyezték, ezért ne érje senkit váratlanul a friss tartalom. Nicole egyébként áprilisban tudatta rajongóival, hogy áldott állapotban van, és izgatottan várta a gyermek érkezését.

Nem tudjuk tovább rejtegetni, a titok napvilágot lát... Isten megajándékozott minket az eddigi legnagyobb áldással. Egy gyönyörű, apró kis emberkét növesztek a pocakomban. Alig hiszem el, hogy ez a kis babóca félig olyan lesz, mint én, félig pedig olyan, mint életem szerelme. Őszintén szólva, Global minden eddiginél jobban támogat engem, Isten nem hibázott, amikor őt választotta gyermekem apjának. Már most a megszállottjai vagyunk ennek a kis csodagyereknek. Köszönjük, hogy minket választottál a szüleidnek és legjobb barátaidnak

– írta Nicole néhány héttel ezelőtt egy bejegyzésben az Instagramon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nicole Thea - QR2 (@nicoletheatv) által megosztott bejegyzés,

A szülés időpontja egyébként már vészesen közeledett, arról azonban nem áll rendelkezésre információ, mi történhetett anyával és fiával, hogy mi okozta korai halálukat.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek