Starity

Édesanyját gyászolja James Van Der Beek

2020. július 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A Dawson és a haverok sztárja a közösségi médián keresztül tudatta a rajongóival, hogy újabb veszteség érte a családját.

hirdetés

James Van Der Beek élete közel sem olyan felhőtlen és boldog, mint azt sokan gondolnák: a színész és felesége több babát is elveszítettek, most pedig újabb tragédia sújtott le rájuk. A népszerű sorozatsztár ugyanis arról számolt be az Instagramon, hogy hosszas betegeskedés után, 70 éves korában elhunyt édesanyja, Melinda, aki korábban professzionális táncos volt és testnevelés tanár. James nem titkolta bejegyzésében, hogy bár szeretteivel együtt tudták, hogy Melinda már élete végénél jár, mégis sokkolták a történtek.

Hálás vagyok, amiért már nem szenved, ugyanakkor szomorú vagyok, mérges, megkönnyebbült

– írta a színész.

Gyermekek ezrei számára ő volt Miss Melinda, a tornatanár hatalmas szívvel, kreatív szellemmel és azzal a mantrával, hogy Nincs olyan, hogy nem megy!. A gyermekeim számára ő volt M nagyi... egy varázslatos nagymama hatalmas nevetéssel és egy kosztümökkel, valamint karácsonyi fényekkel teli pincehelyiséggel. Számomra ő volt az édesanyám. Ő adott életet nekem. Ő vitt el az első meghallgatásokra.

Melinda Van Der Beek az unokáival I Fotó: Instagram / James Van Der Beek

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek