Starity

Olyan veszteség érte Orlando Bloomot, amivel alig tud megbirkózni

2020. július 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A 43 éves filmsztár teljesen összetört, ám második gyermekének érkezése talán felrázza majd.

hirdetés
Olyan veszteség érte Orlando Bloomot, amivel alig tud megbirkózni

Orlando Bloom vigasztalhatatlan. A színész ugyanis nemrég kénytelen volt beletörődni abba, hogy szeretett kutyája, Mighty végleg elveszett – talán már nincs is az élők sorában.

Mighty immár a szivárványhíd másik oldalán van. Hét napon át napkeltétől napnyugtáig kerestük őt, ma a hetedik napon pedig befejeztük a kutatást, miután megtaláltuk a nyakörvét. Többet sírtam ezen a héten, mint azt gondoltam, hogy lehetséges volna, ami katartikus és egyben gyógyító élmény volt. Nincs olyan kő, amit ne forgattam volna fel érte, végigmásztam minden aknán, kerestem kertekben, patakparton. Két különböző kopó segített nekem a keresésben, akik ugyancsak megtették a tőlük telhetőt. Nagyon hálás vagyok, amiért lehetőségem volt megtanulni Mightytól, hogy a szeretet örök, és megismertette velem az odaadás valódi jelentését is. Biztos vagyok abban, hogy odaföntről letekintett rám, ahogyan minden hátsó udvarban neki fütyülök, és tudja, mindent megtettem azért, hogy tiszteletben tartsam a köztünk lévő köteléket. Sokkal több volt ő számomra, mint egy társ. Nem kétséges számomra, hogy lelki kapcsolat volt közöttünk. Úgy sajnálom! Szeretlek! Köszönöm!

– írta az Instagramon a színész, aki kutyusa iránti elkötelezettsége és feltétel nélküli szeretete jeléül kedvence nevét tetováltatta a szíve fölé.

Szeretnék köszönetet mondani a közösségnek, amiért engedélyezték számomra, hogy átvizsgáljam a kertjüket, és amiért támogattak az éjszakai sétáim során. Megnyugtató volt azt látni, hogy az emberek a legjobb oldalukat mutatták a legnehezebb időben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek