Starity

Megan Fox a másik felének tartja Machine Gun Kellyt

2020. július 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Igencsak felgyorsultak az események a színésznő és új kedvese háza táján – a pár most először adott közös interjút.

hirdetés
Megan Fox a másik felének tartja Machine Gun Kellyt
Fotó: Michael Garcia

Megan Fox egy tízéves kapcsolatot rúgott fel azért, hogy Machine Gun Kellyvel lehessen, ám a szavaiból érezhető: egyáltalán nem bánja, hogy a dolog így alakult, hiszen már az első találkozásuk alkalmával érezte, van valami közöttük a zenésszel. A két fél a Midnight in the Switchgrass című thriller forgtásán ismerkedett meg, és a szikra már első pillanatban is megvolt köztük – tudták, hogy ez több, mint barátság. A színésznő és a rapper a Give Them Lala … With Randall podcast keretein belül osztott meg részleteket kapcsolatuk kialakulásáról.

Amikor megkérdeztem, hogy ki kapja ezt a szerepet, közölték velem, hogy leszerződtették rá Machine Gun Kellyt, én pedig rögtön rávágtam, hogy O-Ó!. Igen, így volt, mert tudtam, éreztem, hogy valami vad dolog fog velem történni, de nem tudtam, hogy pontosan mi. Egyszerűen éreztem, mélyen legbelül a lelkemben, hogy valami ki fog sülni ebből az egészből

– magyarázta Fox.

Rögtön tudtam, hogy ami köztünk van, azt nevezik ikerláng szerelemnek. Ez nem olyasmi, mint amikor két ember egymás lelkitársai, az ikerláng egy magasabb szintre emelkedett lélek, ami két különböző testben ér földet. Ez azt jelenti, hogy mi valójában egyetlen léleknek vagyunk a két fele. Ezt ott, és akkor, az első találkozásunk során meg is mondtam neki.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek