Starity

Angelina Jolie: „Pax jobban főz, mint én!”

2010. november 12. 15:03   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves színésznő-anyuka szinte minden perce be van táblázva, de vajon hogy áll a főzéssel? Angelina őszintén beszélt arról, hogy ez nem az ő erőssége.

hirdetés
Angelina Jolie: „Pax jobban főz, mint én!”

Az idei decemberi Vogue magazinban olvashatjuk majd a következő interjút, amiben a sztáranyuka elmeséli nekünk hanyadán áll a főzéssel. Nem meglepő, hogy elfoglaltsága miatt ebben nem olyan jó, mint a színészkedésben.

A magazin azon kérdésére, miszerint gürcölt-e már a tűzhely mellett a következő választ adta: „Néha. A baconöm már egyre jobb. Nem vagyok a legjobb főzésben. Pax jobban főz, mint én – ő szeret főzni. De én is próbálkozom, amikor tehetem. Mindegy, milyen házban vagyunk, mindegyiket szétrámoljuk, de a gyerekek nagyon aranyosak... úgyhogy nagyon lelkes vagyok, amikor néha főzök. Különösen, amikor ott van Maddox, mert ő a legfőbb támogatóm azzal, hogy ilyenkor is felnéz rám. Ma reggel is én készítettem a reggelit, és olyan kedves volt, amikor azt mondta: Köszi Anyu! Jó munkát!

Az interjúból az is kiderült még, hogy a gyerekek nagyon szeretik az állatokat, a kutyájukat is imádják, és nemrég egy kis gyíkkal büszkélkedtek az anyjuknál. De megesett az is, hogy Shiloh egy furcsa ötlettel állt elő: „Shiloh talált a múltkor egy döglött madarat, és bejött hozzám megkérdezni, hogy megtarthatja-e. Én meg csak azt tudtam neki mondani, hogy nem hinném, hogy ez egészséges lenne, szívem, és dobozba kéne tenni. Utána nekem kellett megkeresnem...” – mesélte büszkén Angelina Jolie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek