Starity

Ashton Kutcher kiállt Ellen DeGeneres mellett

2020. augusztus 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A színész a Twitteren közzétett bejegyzésének keretein belül megvédte a műsorvezetőnőt.

hirdetés

Az utóbbi hetekben igen sok és igencsak előnytelen pletyka kelt szárnyra Ellen DeGeneresszel kapcsolatban, akit ezidáig Amerika egyik legnépszerűbb műsorvezetőjeként ismert a világ. Többen is arról számoltak be, hogy Ellen messze nem olyan aranyos és jópofa a való életben, mint amilyennek a televíziók képernyőin keresztül mutatja magát, hovatovább sokan azt tapasztalták, a nem közismert emberekkel egyenesen leereszkedő és nem megfelelően bánik még a munkatársaival sem.

Ashton Kutcher is megszólalt a téma kapcsán nemrégiben, és egy bejegyzés keretein belül tudatta a rajongóival, hogy neki csupa pozitív tapasztalata van DeGeneresszel.

Nem beszéltem Ellennel, kizárólag a saját tapasztalatomat szeretném veletek megosztani. Ő és a mögötte álló csapat is tisztelettel és kedvességgel kezelt engem és az én csapatomat. Sosem panaszkodott egyetlen hírességre sem, amit én mindig is felfrissítő őszinteségnek tekintettem a részéről. Amikor a dolgok nem jól alakulnak, kezébe veszi azokat és helyrehozza

– írta Kutcher, majd néhány rajongója által írt hozzászólásra is válaszolt.

Voltak, akik azzal védekeztek, Ellen talán azért volt olyan kedves vele, mert ő maga is ismert ember, ám Ashton rámutatott, ez a kedvesség nemcsak neki, hanem a vele együtt dolgozóknak is szólt, olyanoknak is, akikről a műsorvezető nem tudhatta, hogy az ő köréhez tartoznak.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek