Starity

Massa megígérte, hogy jövőre jobb lesz

2010. november 12. 17:05   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felipe Massa éve az F1-ben nem volt túl sikeres. Az utolsó futam előtt 103 ponttal van lemaradva csapattársa, Fernando Alonso mögött.

hirdetés
Massa megígérte, hogy jövőre jobb lesz

Felipe Massa éve nem volt a legkiemelkedőbb a Formula–1-ben. Csupán 5 dobogós helyet tudott szerezni, s 103 ponttal le van maradva csapattársa mögött. Abu-Dzabiban arról beszélt, hogy a 2011-es szezonban sokkal jobb lesz: „Tudom, mire vagyok képes, és tudom, hogy képes vagyok győzelmekért és a bajnokságért harcolni, ahogy azt már többször is tettem. A média mindig csak azt nézi, mi történik most, soha nem emlékeznek a múltra, nem törődnek a jövővel, mindig csak az egyes versenyekre figyelnek. Éppen ezért nem is igazán törődöm ezzel. Saját magamra figyelek, és arra, amire képes vagyok. Biztos vagyok benne, hogy ha meg tudom oldani az idei nagy problémámat, ismét erős leszek, erre törekszem.”

Massa nem értett azzal egyet, hogy Alonso lesz az első számú versenyző a Ferrarinál, főleg akkor nem, ha megnyeri az idei világbajnokságot. Azt hozta fel példának, hogy Kimi Raikkönen 2007-ben legyőzte, és ő lett a világbajnok, de a következő évben pedig ő maga segített Massának megnyerni a világbajnoki címet, ami sajnos nem sikerült.

A következőkkel zárta a beszélgetést: „Természetesesen nagyon jó pilóta, de mindig erős csapattársaim voltak, mint például Michael Schumacher és Kimi. Úgyhogy nincs nagy különbség, én pedig tudom, milyen jó pilóták csapattársának lenni. Én is mindig erős voltam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek