Starity

Alicia Keys kozmetikai céggel kollaborált, máris lett belőle egy kisebb dráma

2020. augusztus 10. 20:08   |   Szerző: Four

Elhamarkodottan reagáltak az énekesnő szépségápolással kapcsolatos tervére.

hirdetés

Alicia Keys nemrég jelentette be, hogy az e.l.f. nevű kozmetikai céggel fog kollaborálni, amely makeupokat is gyárt. Az énekesnő alighogy közzétette a hírt, máris több negatív komment érkezett az együttműködéssel kapcsolatban. 

Többek között James Charles és Many "MUA" Gutierrez youtuber makeup-guruk szólták le Keyst, mondván "minek gyárt sminket az a sztár, aki korábban kijelentette, hogy nem visel makeupot". (Az énekesnő évekkel ezelőtt valóban fogadalmat tett, hogy nyilvános megjelenései során sem fog sminket viselni.)

A felháborodás azonban nem volt jogos, szimplán utánaolvasás híján történt: Keys ugyanis valóban szépségápolással kapcsolatban terjeszkedik, de a termékei a bőrápolásra fognak koncentrálni.

A hivatalos közlemény szerint Alicia egy bőrbarát, bőrgyógyászok által kifejlesztett, állatokon nem tesztelt kollekciót fog piacra dobni, amelyben wellness termékek is lesznek. 

Charles és Gutierrez később mindketten törölték felháborodott üzeneteiket és elnézést kértek azért, hogy nem néztek utána jobban a hírnek. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alicia Keys (@aliciakeys) által megosztott bejegyzés,

 

via Seventeen

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek