Starity

Lana Condor még jobban beleszeretett barátjába a karantén alatt

2020. augusztus 28. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő és zenész barátja, Anthony De La Torre hosszú ideje együtt él.

hirdetés

Lana Condor csaknem öt éve jár együtt zenész pasijával, Anthony De La Torréval. A színésznő a People magazinnak mesélt arról, mennyire tart a jelenlegi helyzettől, és hogy milyen jól együttműködtek Anthonyval a karantén idején. 

Elhagyni a stabilitást és a saját utadat járni fantasztikus dolog, de nekem a legizgalmasabb rész az, amikor hazatérhetek. 

- mondta. Az énekesnő egy dalt is írt erről a helyzetről:

A színészet során feladod az irányítást és leginkább az írókra, producerekre és a rendezőre hagyatkozhatsz. A zene egy sokkal törékenyebb, intim élmény. Így lehetek igazán őszinte, és remélem, az emberek látják, milyen vagyok valójában. 

Lana jelenleg Kanadában forgatja az Örökkön örökké: Lara Jeant, és úgy nyilatkozott, nagyon nehéz neki távol lennie a barátjától, mert hónapok óta együtt éltek a karantén alatt:

Tudom, úgy tűnik, hogy a megszállottja vagyok - és ez így is van! Szerencsésnek érzem magam, hogy ő van nekem, és hogy támogat. Szerintem ezzel mindannyian így lennénk, hiszen ez egy elég magányos év. De ha vannak melletted olyanok, akik szeretnek és támogatnak, akkor minden kevésbé ijesztő.

- mesélte Lana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lanacondor által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek