Starity

Mariah Carey-t is nagyon kellemetlen helyzetbe hozta Ellen DeGeneres, terhességéről kérdezte

2020. szeptember 01. 20:08   |   Szerző: Four

Az énkesnő interjúban mesélt arról, hogy egyáltalán nem volt felkészülve a műsorvezető kérdésére.

hirdetés

Mariah Carey nemsokára megjelenő életrajzi könyve kapcsán adott interjút a Vulture magazinnak, amelyben egy elég kellemetlen beszélgetésről is szót ejtett. 

Az énekesnő Ellen DeGeneres műsorában volt vendég 2008-ban, és akkoriban már elég sokan pletykáltak arról, hogy Carey állapotos. DeGeneres a tőle megszokott stílusban egyenesen megkérdezte a sztárt, majd amikor Mariah elütötte a választ, Ellen előhozott egy üveg pezsgőt, és alkohollal kínálta az énekesnőt. 

DeGeneres addig-addig erőszakoskodott, míg Carey végül hajlandó volt inni egy kis kortyot - ám most elárulta, akkor valóban babát várt, csak nem akarta nyilvánosság elé tárni. 

Hihetetlenül kényelmetlenül éreztem magam abban a pillanatban, ennyit tudok csak mondani. És nagyon nehéz volt feldolgozni az utána következő időszakot. Nem voltam még kész arra, hogy bárkinek is elmondjam, mert korábban már elvetéltem. Nem akarok senkinek se ártani, aki már így is nehéz helyzetben van, de nem élveztem azt a pillanatot. 

Carey hozzátette, jól esett volna neki, ha akkor empátiával kezelik ezt a kérdést - az pedig különösen szomorú tény, hogy az interjú után rövidesen az énekesnő ismét elvetélt. Mariah nyilatkozata így csak tetézi azokat a híreszteléseket, miszerint Ellen DeGeneres egyáltalán nem bánik kedvesen az emberekkel.

Szerencsére azonban 2011-ben teljesült Mariah álma, és egy ikerpárnak adott életet. 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek