Starity

Meghan Markle: "Ha az emberek igaztalan dolgokat állítanak rólad, az igenis megviseli a mentális egészséged"

2020. október 12. 15:03   |   Szerző: Four

Őszintén beszélt arról az időszakról, amikor nagyon sokan támadták a közösségi médiában.

hirdetés

Meghan Markle és Harry herceg a Teenager Therapy című podcast vendégeiként beszélgettek a mentális egészségről. Meghan őszintén vallott arról az időszakról, amikor a közösségi médiában rengetegen kritizálták:

Azt mondták, hogy 2019-ben én voltam az online felületeken a leginkább támadott személy. Nos, nyolc hónapig nem is voltam látható - szülési szabadságon voltam a gyerekünkkel. De amiket megszerkesztettek és kiadtak, az majdhogynem elviselhetetlen volt. Nem érdekel, hogy 15 vagy 25 éves vagy, ha az emberek olyan dolgokat mondanak rólad, amelyek nem igazak, akkor az káros hatással van az érzelmeidre és mentális egészségedre. 

- jelentette ki Meghan.

Harry herceg hozzátette, számára sokkal nagyobb bátorságra vall, ha valaki fel meri vállalni érzelmeit, mintha elnyomja magában:

A sebezhetőség nem gyengeség. A mai világban megmutatni a törékenységedet igazán nagy erőre vall. És minél többet beszélünk erről, annál normálisabbnak számít, mert az is.

A házaspár a beszélgetés során többek között arról is mesélt, ők hogy próbálják megőrizni mentális egészségüket a karantén idején: míg Harry rendszeresen meditálni szokott, Meghan naplóírás során önti ki lelkét.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People Like Us (@teenagertherapy) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek