Starity

Az ikonikus játék visszatért: A Crash Bandicoot ismét meghódítja a játék világát

2020. október 12. 17:05   |   Szerző: Starity

A kedvelt erszényes mesehős tősgyökeres rajongóinak végre teljesült a kívánságuk. A csak nemrég kiadott játék újdonság gyorsan elnyeri a lelkes rajongók kegyeit és a Ps4-es és Xbox One játékkonzolok összes tulajdonosának lehetősége van arra, hogy ezen játék legenda immár negyedik folytatásával játsszon. A Crash Bandicoot ugyanis teljes díszében érkezik és új kihívásokat és veszélyeket tartogat. Sikerül Önnek is teljesíteni az összes Crash feladatot?

hirdetés
Az ikonikus játék visszatért: A Crash Bandicoot ismét meghódítja a játék világát
Fotó: Krakenimages.com / Shutterstock.com

A kilencvenes évek legendás játéka és kedvelt platformos játék. A téma a kultikus Crash Bandicoot játék. Ennek a játékkategóriának a lelkes rajongói nem is oly régen emlékezhettek a régi szép időkre a játék remake kiadásával. Ön ahhoz a generációhoz tartozik, akik a Crash játékával egy időben élte gyermekkorát és örömmel fogadta nagyvonalú visszatérését? Megérte a türelmes várakozást. Élvezze Ön is a játék várva várt folytatását, amelyet beszerezhet például az Alza webáruházban. Ez a játék nemcsak a nosztalgiás játékosoknak szerez örömet, hanem az ugrálós játékokat kedvelők is rajonganak érte.

Semmi máshoz nem hasonlítható játékos szórakozás

A játék teljes fényében tért vissza. A Crash Bandicoot 4 nagyvonalúan tér vissza és várva várt folytatása az előző három résznek. Ha Ön is várta a megjelenését, ez most végre teljesült. A játék a Toys for Bob társaság alkotóinak a műve és a negyedik kiadás egyelőre a PayStation és az Xbox tulajdonosai számára elérhető. Az egyéb platformok tulajdonosainak azonban még egy kis ideig várniuk kell.

Az igényesség egy magasabb szintje most sem tartozik a kivételek közé

Elfeledte már az abból keletkező frusztrációt, hogy bizonyos leveleket szinte lehetetlen teljesíteni? Az igényességi szint variálása a negyedik kiadásban is jelen van. Emellett rendkívül oda kell figyelni például a dinoszauruszra, a vízbe esésre vagy a gördülő sziklatömbre. Elég csak egy rossz mozdulat, vagy átgondolatlan lépés és sajnos a sorsa máris megpecsételődött. A legújabb verzió jelentős újdonsága, hogy több játékfigura közül választhatunk és az, hogy a játék nagymértékben újrajátszható. A mostani verzióban egyesülnek az első három kiadás szórakoztató elemei, de ugyanúgy új elemek is kerültek bele a játék játszhatósága és összmechanikája keretében.

A játékban különböző helyszínek találhatók, az egész játék végigjátszható Coco-val, nagyszerűek a bónuszos részek és a játékot nagymértékben nehezítik az őrült tudósok, Neo Cortex és N. Tropy, valamint rosszindulatú terveik. Mindez megtalálható a Crash Bandicoot negyedik epizódjában és megerősíti, hogy a játék semmit sem vesztett az értékéből az előző verzióihoz képest. Vértezze fel magát azonban egy nagy adag türelemmel, mert egyes level-ek ebben az esetben sem tartoznak a legkönyörületesebbek közé. Ön is útra kel a tér és idő őrzőinek megkeresésére?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

játék PC gamer
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek