Starity

40 éves lett Kim Kardashian, videóval köszöntötte fel családja

2020. október 21. 21:09   |   Szerző: Four

A reality-sztárt testvérei, anyja és volt sógora is felköszöntötte a jeles alkalomból.

hirdetés

Igazán kerek évfordulót ünnepelhet Kim Kardashian: betöltötte negyvenedik életévét a celeb. Kimet a jeles alkalom okán videóval köszöntötte családja (pontosabban lánytestvérei, Rob ugyanis kimaradt a dolgoból):

Volt sógora, Scott Disick a felvételen kijelentette, Kim a leghűségesebb nő, akit ismer, és hogy szerinte csak 80 éves korában fog tényleg negyvennek kinézni. Kendall Jenner "igazi rocksztárnak" titulálta nővérét, míg Kylie állítása szerint Kardashian "egyre jobb és szexibb lesz a korral". 

Khloe egészen hosszan méltatta nővérét, és a rengeteg dicséret mellett azt is kijelentette, néhai édesapjuk biztosan nagyon büszke rá, és egy kicsit szélesebben mosolyog miatta. Kourtney (akivel korábban volt egy elég csúnya, verekedéssé fajult vitája) azért egy kicsit odaszúrt a szülinapi üdvözlete során is: ő is megdicsérte húgát, de azért hozzátette, szerinte most már átvette tőle a főnökösködést, és ő irányít mindenkit. 

Édesanyja, Kris többször is nekifutott a videónak: sírásközeli állapotban kívánt boldog szülinapot lányának, és kihangsúlyozta, mennyire büszke rá.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek