Starity

George Clooney: "Amal mindent megváltoztatott az életemben"

2020. november 30. 00:12   |   Szerző: Four

A színész új filmjét promótálta, interjúban mesélt magánélete változásairól.

hirdetés

George Clooney örök agglegénynek számított nagyon sokáig - ám amint belépett életébe Amal Alamuddin, a színész sutba dobta korábbi elveit. Clooney ma már boldog férj és egy ikerpár édesapja, és mindez az ügyvédnőnek köszönhető.

A férfi egy a CBS Sunday Morningnak adott interjúban elárulta, felesége fenekestül felforgatta életét és mindent megváltoztatott.

Kérdés nélkül mondhatom, hogy Amal mindent megváltoztatott az életemben. Első alkalommal történt velem, hogy akármit csinált, az végtelenszer fontosabb volt számomra, mint bármi velem kapcsolatban. 

Clooney azt is hozzátette, az ikrek szüleinek lenni kiteljesíti életét, annak ellenére, hogy sosem tervezte így. És ugyanígy volt a házassággal is: elmondása szerint nem igazán beszélgettek róla Amallal, egyszercsak fogta magát, és megkérte szerelme kezét.

Sosem beszéltünk házasságról, amikor randiztunk. Csak úgy a semmiből kértem meg a kezét, elég hosszú ideig tartott, mire igent mondott. 20 percig térdeltem, végül azt mondtam "nézd, ki fog menni a csípőm."

- viccelődött a sztár, aki 2014-ben vette feleségül Amalt.

Embed from Getty Images

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek