Starity

Shawn Mendes undi kajákat evett, hogy elkerülje az igazság megválaszolását

2020. december 09. 15:03   |   Szerző: Glamster

Shawn Mendes részt vett James Corden híres műsorában: vagy undi ételt evett, vagy elmondta az igazat egy kérdésről.

hirdetés

Shawn Mendes Wonder c. albumát reklámozza, és ennek keretén belül részt vett James Corden: Fill Your Guts műsorában. A show lényege, hogy vagy megeszi az adott fél az elé rakott ételt (ami mindig valami visszataszító fogás), vagy megválaszolja a kínos kérdést.

Mendes elárulta, hogy James Corden annyira elszánt volt, hogy létrejöhessen köztük ez a beszélgetés, hogy egészen Kanadáig szállította az ételeket.

Vagy csak ennyire szeretnénk népszerűsíteni a lemezedet!

– viccelődött Corden.

Shawn Mendes három kérdésből csak egyet válaszolt meg.

Készítettél közös dalt Taylor Swifttel, Camila Cabellóval és Justin Bieberrel! Mondd el, melyik a legjobb, és melyik a legrosszabb, szerinted!

Shawn inkább megetette furcsa állagú disznókocsonyát, mivel nem tud választani Justin és Taylor között (természetesen, Camillát első helyre sorolta).

A második kérdésben azt kellett megválaszolnia, hogy mennyi pénzt kapott a legdrágább márkaegyüttműködéséért. Annyit megtudhattunk, hogy valószínűleg az Armanitól kapta a legbusásabb csekket, de számokról nem akart beszélni.

Utoljára viszont felelt: felolvasta az utolsó öt üzenetet a telefonjából Camilával, ami James Corden szerint elég unalmas volt. A fiatalok csupán a show-ról beszéltek, hogy mennyire undorító ételek vannak Shawn előtt.

Nézd meg a vicces klipet teljesben alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek