Starity

Még több horrorisztikus dolog derült ki Shia LaBeouf viselkedéséről

2020. december 21. 15:03   |   Szerző: Four

A színész még barátai szerint is egy elképesztően problémás személyiségű ember.

hirdetés

Habár Shia LaBeouf karrierje kezdetén Hollywood egyik ígéretes színészének számított, az idő előrehaladtával elkezdtek pletykálni "nehéz természetéről" és "hirtelen haragjáról". 

Most azonban kiderült, ennél sokkal komolyabb problémák vannak vele kapcsolatban: volt barátnői sorra nyilatkoznak arról, milyen abuzív, erőszakoskodó volt velük LaBeouf. 

Nemrég például FKA Twigs állt nyilvánosság elé azzal, hogy beperelte a sztárt bántalmazás miatt, és most még több csúnya részlet került napvilágra Shia zavart személyiségéről. 

Embed from Getty Images

A színész még barátai szerint is elképesztően problémás, Twigs egyik ismerőse szerint pedig az énekesnőt máig kísértik volt szerelme cselekedetei.

Rendkívül traumatizáló volt Twigs számára. Shia fegyvert tartott az ágya mellett, [Twigs] rettegett kimenni a mosdóba is. 

- mesélte az illető.

A hivatalos iratok szerint Shia hajmeresztő dolgokat művelt:

FKA Twigs állítása szerint a férfi azt mesélte neki, hogy a The Tax Collector című filmje kedvéért kóbor kutyákat lőtt le Los Angeles-szerte, csak azért, hogy "azonosulni tudjon egy gyilkos elméjével". 

Az énekesnő emellett kijelentette, egyszer arra ébredt, hogy LaBeouf a karját szorítja és fojtogatja őt. Majd egy másik alkalommal arra kényszerítette vezetés közben, hogy "vallja meg neki örök szerelmét", máskülönben balesetet okoz. Aztán FKA beszámolt egy olyan esetről is, amikor egy benzinkúton rátámadt, nekivágta az autónak és elkezdte fojtogatni.

Szintén a hivatalos papírok szerint LaBeouf kényszerítette az énekesnőt, hogy elalvás előtt meggyilkolt nőkről szóló dokumentumfilmeket nézzen, illetve hogy szexuális úton terjedő betegséget adott át neki.

Embed from Getty Images

FKA mellett LaBeouf másik volt barátnője, Karolyn Pho is csatlakozott a bírósági ügyhöz, hasonló élményekről számolt be. 

Majd következett Sia, aki a közösségi médiát felhasználva mesélte el, hogy Shia "notórius hazudozó", és "becsalta" egy kapcsolatba, amelyről csak sokára derült ki, hogy az énekesnő mellett van még valakije.

Az énekes.dalszerző Katy Rose régebbről ismeri a férfit, és szintén kellemetlen élményei voltak vele:

Shiával nőttem fel Los Angelesben... egyszerre kezdtük a szakmát, a szórakoztatóiparban dolgozó gyerekek voltunk. (...) Többször is fogdosni kezdett, amikor 14 voltam. Félelmetes srác volt, fenyegetően hatott rám.

És ott van LaBeouf hosszú kapcsolata, Mia Goth is, akit 2012-ben feleségül vett - ám a procedúra nem volt hivatalos. Kettejük kapcsolata finoman szólva is abuzív volt, de ahogy ismerőseik beszélnek róluk, "valami megmagyarázhatatlan módon vannak összekötve". A se veled-se nélküled jellegű kapcsolatuk során többször is szétváltak már, és rengeteget veszekedtek. 

2015-ben odáig fajult egy vitájuk, hogy a szemtanúknak kellett leállítani a színészt. LaBeouf maga is bevallotta, ha ez nem történik meg, akkor "megölte volna Miát".

Embed from Getty Images

A színész a bírósági ügyre reagálva írásban is elismerte, hogy alkoholizmustól szenved, és nem csak önmagára, de a körülötte lévőkre is ártó hatással van. Ugyanakkor azt is kijelentette, a vádak közül nem mindegyik igaz, a szexuális úton terjedő betegségeket például tagadta.

LaBeouf ügyvédje szerint a színész és Twigs már tavaly tárgyalásba fogott, és a megállapodásuk szerint Shia megszakította akkori filmje forgatását és azonnal terápiára ment. Ám az ügyvéd úgy fogalmazott, ezek után "meglepődve tapasztalták, hogy Twigs mégis bírósági ügyet csinált lett belőle", mert az egyezséggel pont ezt akarták elkerülni. 

FKA sokak szerint pont azért hagyott fel a megállapodással, mert a férfi letagadta a nemi betegsággel kapcsolatos vádakat.

Embed from Getty Images

LaBeouf erőszakos viselkedése sajnos családi vonásnak tűnik: apja, Jeffrey maga is abuzív természetű, egy időben heroinfüggő volt és egy alkalommal fegyvert fogott fiára. Emellett a '80-as években elítéltélték szexuális erőszak megkísérlése miatt. Shia apja és anyja a színész gyerekkorában elváltak, és LaBeouf elmondása szerint szegény körülmények között nőtt fel anyja mellett, akit egy alkalommal megerőszakoltak, ezt a színész a másik szobából végighallgatta.

Ezek után Shiát is gyakran előállították törvényszegés miatt, és míg a kollégái közül sokan azt állítják, "emberileg egy roncs, de a munkájában profi", addig FKA Twigs és a többi, ellene felszólaló nő azt reméli, a történtek hatására a színész segítséget kér és változtatni próbál életén.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek