Starity

Megjelent a Midnight Sun (Éjféli nap) hazánkban: Stephenie Meyer külön üzent a magyar rajongóknak!

2020. december 29. 15:03   |   Szerző: Glamster

Végre megjelent a Midnight Sun magyarul: az első kiadásban Stephenie Meyer üzenetét olvashatjuk.

hirdetés
Megjelent a Midnight Sun (Éjféli nap) hazánkban: Stephenie Meyer külön üzent a magyar rajongóknak!
Fotó: Summit

A Midnight Sun még augusztusban jelent meg az Államokban. Stephenie Meyer írására már több mint 10 évet vártak a rajongók, ám úgy néz ki, megérte: nemcsak feléledt az Alkonyat körüli láz ismét, de a könyv is fantasztikus értékeléseket kapott.

Edward szemszöge lett az eddigi leghosszabb Alkonyat könyv, hiszen több mint 800 oldalon olvashatjuk vívódását. Most pedig, december közepétől magyarul is elérhető puha és kemény borítással. A fordítást Sárai Vanda végezte.

Ez azonban nem minden: az első kiadásban Stephenie Meyer külön szólt a magyar olvasókhoz, és személyes üzenetét olvashatjuk benne.

A könyv ezen a linken már megrendelhető!

Megérkezett! Stephenie Meyer diadalmasan visszatért a Twilight Saga világába ezzel a várva várt kötettel. Íme Edward és Bella ikonikus szerelmi története a vámpír szemszögéből.

A feledhetetlen történet Edward élményein keresztül friss, de tagadhatatlanul sötét csavart kap. Találkozása a gyönyörű és rejtélyes Bellával hosszú vámpíréletének legmeglepőbb, ugyanakkor leggyötrőbb élménye is. Miközben megismerjük Edward múltjának magával ragadó részleteit és belső életének összetettségét, megértjük azt is, hogy miért ez a találkozás lett élete legmeghatározóbb küzdelme. Mégis, hogyan követhetné a szívét, ha ezzel veszélybe sodorja szerelme életét?

Az új kötet oldalain Stephenie Meyer visszarepít bennünket abba a világba, ami világszerte olvasók millióit ejtette rabul. Hádész és Perszephoné mítoszából merítve pedig egy epikus regényt tár az olvasók elé a halhatatlan szerelem mély örömeiről és letaglózó következményeiről. (Könyvmolyképző)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek