Starity

11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott

2021. január 06. 19:07   |   Szerző: Four

A reality-sztár Kanye West előtt igen élénk randiéletet élt, és megcsalásokban sem volt hiány életében.

hirdetés

1. Damon Thomas

Embed from Getty Images

Kevesen tudják, de Kim Kardashian mindössze 19 éves volt, amikor 2000-ben összejött és össze is házasodott a zenei producer Damon Thomasszal, akitől négy évvel később elvált. Kardashian később elárulta, ecstasy hatása alatt mondta ki az igent, és kapcsolatuk nem éppen békésen ért véget. A celeb megcsalta a férfit Ray J-vel.

2. Ray J

Embed from Getty Images

A férfi korábban írt könyvében kifejtette, nem volt túl elegáns, ahogy kapcsolatukat kezdték Kimmel. Ray szerint Kim kereste fel, amikor még házas volt, és amint fizikai síkra terelődött köztük a viszony, Ray J kötelezve érezte magát arra, hogy együtt maradjon vele. Ennek ellenére később mindketten megcsalták egymást, és a férfi elmondása szerint Kim beteges féltékenysége miatt lett vége kapcsolatuknak. Aztán ott van a 2007-ben napvilágra került szexvideójuk, amely sokak szerint berobbantotta Kardashian népszerűségét: Kim először beperelte a videót közlő oldalt, majd egy megegyezés után végül elállt a csatározástól. Ahogy fenti házasságáról, a szexvideóról is azt állította, ecstasy hatása alatt vágott bele.

3. Nick Lachey

Embed from Getty Images

Az újságírók szerint ugyan csak egyetlen randi történt Kim és Nick között, csodával határos módon mégis paparazzik tömege fotózta az andalgó párt. Az In Touch Weekly egyik riportere szerint Kim mindent elkövetett, hogy "celeb-barátnő" státuszba kerüljön Nick révén, így kerültek oda kérésére a lesifotósok is - Kim képviselői azonban tagadják ezt az információt.

4. Nick Cannon

Embed from Getty Images

Cannon és Kardashian 2006-ban randiztak egy rövid ideig, de a kapcsolat nem sokáig tartott és nem ért barátságos véget: később amennyire lehetett, kerülte egymást a két híresség, ha közös eseményen találkoztak.

5. Reggie Bush

Embed from Getty Images

2007-2010-ig meglehetősen viharos viszonyt tudhatott maga mögött Reggie és Kim. Egészen Kim 2011-es, Kris Humphries-zal tartott esküvőjéig arról pletykáltak, hogy a sportoló és a celeb között még mindig van valami. Sőt, egyesek szerint Reggie még Kim esküvőjének napján is üzenetekkel bombázta a celebet, hogy ne menjen hozzá Krishez. Amber Rose, Kanye West exe viszont azt állítja, Kanye miatt ért véget Reggie és Kim nagy szerelme. Amber szerint Kim és Kanye anno úgy szűrte össze a levet, hogy még mindketten kapcsolatban voltak.

6. Cristiano Ronaldo

Embed from Getty Images

A celeb 2010 áprilisában, egy madridi nyaralás során találta meg magának Cristiano Ronaldót. Augusztusra azonban a focista továbbált, és Irina Shayk mellett találta meg az új szerelmet.

7. Miles Austin

Embed from Getty Images

Ismét egy sportoló következett Kim listáján, szintén 2010-ben jött össze az amerikai focista Miles Austinnal, akiről "csendes, visszahúzódó férfiként" írtak az újságok. Pár hónapig tartott csak a kapcsolat.

8. Michael Copon

Embed from Getty Images

A Tuti gimi sztárja valószínűleg szintén nem volt komoly románc Kim életében. Sőt, egyesek szerint csak a Kardashianok spin-offjának, a “Kim and Kourtney Take New York"-nak egyik epizódja miatt randiztak. Később Copon maga tagadta a híreket, mert mint kiderült, "nincs köztük semmi kémia".

9. Gabriel Aubry

Embed from Getty Images

Igen, még Halle Berry exe, Gabriel Aubry is szerepel Kim szerelmeinek listáján: a modell és Kim csak néhányszor randiztak és egyszer kosármeccsre is közösen mentek - Kimet azonban állítólag elriasztotta Halle, aki nem igazán örült annak, hogy gyermeke apja vele találkozgat.

10. Kris Humphries

Embed from Getty Images

Talán Kanye Westen kívül az első olyan kapcsolat volt, amely töviről-hegyire dokumentálva lett. A kosaras és Kim mindössze fél év után jegyezték el egymást, Kris a családi reality egyik epizódjában kérte meg barátnője kezét. 2011 augusztusában kimondták a boldogító igent, majd 72 nap múlva bejelentették, válnak. 

11. Kanye West

Embed from Getty Images

Kanye West - ahogy azt Kim már többször is mesélte - jóval a kapcsolatuk kezdete előtt kiszemelte magának a reality-sztárt, és röviddel azután, hogy Kim szakított Kris Humphries-zal, össze is jött a hírességgel. 2012-ben Kim már "boldog barátnőként" definiálta magát, és még annak az évnek a végén várandós lett első közös gyermekükkel. 2013-ban West megkérte Kardashian kezét, és 2014-ben, Firenzében össze is házasodtak. Négy közös gyermekük született, a legkisebb 2019 májusában. 

West notóriusan védte magánéletét a Kardashianok realityje elől, ezért csak nagyon ritkán szerepelt a sorozatban. Szép lassan azonban elkezdtek felszínre törni a hírek, hogy Westék házassága nincs igazán rendben, a karantén például nagyon rizikóssá tette viszonyukat. A végső döfést a rapper elnökjelölt-kampánya adta meg, Kanye ugyanis bipoláris zavara kapcsán furcsábbnál furcsább dolgokat posztolt ki családjáról. A hír, hogy a házaspár hamarosan válni fog, nem érkezett meglepetésként: korábban már írtunk róla, hogy a rapper és a celeb jóideje teljesen külön életet él.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek