Starity

Így néznek ki az Alkonyat szereplői ma – IV. rész (Volturi)

2021. január 10. 19:07   |   Szerző: Glamster

Kilenc éve került mozikba a Hajnalhasadás második része: ez idő alatt sokat változtak a színészek. Nézzük a cikksorozat negyedik részét!

hirdetés

Cikksorozatunkat folytatjuk: nézzük, hogy néznek ki az Alkonyat szereplői ma!

Volturi

Ez a leghatalmasabb vámpírcsalád. A vámpírfajon belül királyi és uralkodó családnak számítanak. Szabályokat és törvényeket hoznak és feladatuk a törvényszegők megölése.

Michael Sheen, mint Aro;

Summit./Instagram

Michael Sheen természetesen már az Alkonyat előtt is nagyon népszerű volt. Az írónő úgy jellemezte Aro hangját, mint egy tollpehely hullását, így Michael ez alapján alakította ki sajátját. A franchise óta szerepelt megannyi filmben és sorozatban is.

Jamie Campbell Bower, mint Caius;

Summit./Instagram

A színésznek is sok ismert szerepe volt a sága előtt, ám az igazi áttörést A végzet ereklyéi: Csontváros hozta meg számára. Emellett látható volt a Legendás állatokban is, 2021-ben pedig karaktert kapott a felkapott Stranger Things sorozatban is.

Christopher Heyerdahl, mint Marcus;

Summit./Facebook

Heyerdahl-nek ugyancsak nem az Alkonyat a legismertebb alakítása. Azóta láttuk a Togóban, A bosszú csillagában, a Messiásban és a Star Trekben is.

Dakota Fanning, mint Jane;

Summit./Instagram

Dakotát szintén nem kell senkinek bemutatni. Az amerikai színésznő karrierje rendben van: számtalan filmben látható volt, 2019-ben pedig két sorozatban is vállalt szerepet.

Cameron Bright, mint Alec;

Summit./Instagram

Cameron 2018 után piehnetette kicsit a karrierjét, ám 2021-ben ismét láthatjuk majd egy filmben (Conundrum). Az Alkonyat óta a legismertebb alakítása Az indíték c. tévés sorozatban volt, mint Manny Flynn.

Charlie Bewley, mint Demetri;

Summit./Instagram

A legendás nyomkövető sem panaszkodhat sokat: kiegyensúlyozottan voltak felkérései az elmúlt kilenc évben. Legutóbbi nagy dobása a Renegátok és a Kolónia volt.

Daniel Cudmore, mint Felix;

Summit./Instagram

A kanadai színész 30 ezer követőt tudhat a háta mögött Instán, ám ennél a szerepei még érdekesebbek. Láttuk A zöld íjászban, X-Menben, Szerelemre hangolvában és a Devil in the Dark filmben. Legutóbb a Marvellel működött együtt.

Noot Seear, mint Heidi

Summit./Instagram

A színésznő/modell 2014 óta nem szerepelt semmiben, így számára valóban az Alkonyat széria jelentette a csúcspontot. Instagramon 21 ezer követője van, és influencerként hirdeti magát.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek