Starity

Maluma egy új, vizuális albummal lepte meg rajongóit

2021. február 01. 16:04   |   Szerző: Glamster

Maluma egy új, vizuális albummal lepte meg rajongóit: hallgasd meg most.

hirdetés

A latin szupersztár Maluma január 28-án, a 27. születésnapján lepte meg rajongóit egy vadonatúj vizuális albummal, amely a #7DJ (7 Days in Jamaica) címet kapta. A 7 dalt és videót tartalmazó projekt egy audiovizuális utazásra invitál minket, melynek során a művész Jamaika szívét fedezi fel, ahol elengedve a hírnév csapdáit, egy új valóságba csöppen, amelyet a sziget népe, zenéje és a szabadság szelleme határoz meg.

Az friss albumon Maluma egy váratlan, új hangzással jeletkezett, melyben a latin zenét egyesíti a reggae-vel, olyan híres jamaikai művészekkel együttműködve, mint Ziggy Marley és Charly Black. Emellett tradicionális jamaikai zenészek játéka, valamint élő hangszerek (trombita, szaxofon, basszusgitár, dob) is hallhatóak a kiadványon. Habár az egyes dalok stílusukban különböznek, mégis finoman kapcsolódnak egymáshoz. A végeredmény egy igazi remekmű lett, amely pont olyan üdítő és csodálatos, mint az az utazás ami ihlette.

A #7DJ vizuális album ötlete több mint egy éve született meg egy hét napos jamaikai út során, amelyen a művész közeli barátaival és régi zenésztársaival vett részt. Ebben a különleges országban - melyet Maluma már gyermekkora óta meg szeretett volna látogatni - lehetősége nyílt rá, hogy belemerüljön a sziget életébe, hangjába, és új impulzusokat szerezvén az alkotással, dalírással foglalkozzon. Az utazás a zene mellett Maluma életére, személyiségére is nagy hatást gyakorolt.

Az a hét nap Jamaikában akkor jött, amikor szükségem volt arra, hogy kicsit elmeneküljek, megszüntessem a rajtam lévő nyomást. Hét éven át megállás nélkül dolgoztam a karrieremen. Felvetődött bennem a kérdés, hogy egyáltalán folytassam-e a zenélést. Aztán magamba néztem, és egy teljesen más emberként, motiváltan jöttem vissza. Rájöttem, hogy számomra a zene nem csak valami, amit csinálok, hanem a részem; ahogy megélem és értelmezem az életet

– magyarázta Maluma.

#7DJ (7 Days in Jamaica) dallista:

1. Tónika ft. Ziggy Marley
2. Love ft. Charly Black    
3. Chocolate 
4. Agua de Jamaica 
5. Desayun-Arte 
6. La Burbuja 
7. Peligrosa 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek