Starity

Olivia Wilde olyan tanácsot kapott egy rendezőtől, amelyet soha nem akar megfogadni

2021. február 05. 11:11   |   Szerző: Four

A színész-rendező elárulta, mit nem akar soha elkövetni egy forgatás során.

hirdetés

Olivia Wilde komolyan veszi a jó munkakörülmények teremtését, ha rendezésről van szó. Wilde, akinek hamarosan debütál Don't Worry Darling című filmje, nemrég elárulta, milyen katasztrofális tanácsot adott neki régen egy rendező:

Valaki, aki egy nagyon neves színész és rendező ebben a szakmában, igazán szörnyű tanácsot adott nekem. Ugyanakkor segített is, mert tudtam, hogy az ellenkezőjét kell tennem. Azt mondta: "figyelj, ahhoz, hogy tiszteljenek a forgatáson, egy nap háromszor össze kell veszned valakivel. Három nagy vita, amely megalapozza a hatalmad, és mindenkit emlékeztet rá, hogy ki a főnök." - Ez az ellenkezője az én taktikámnak. Én semmi ilyesmit nem akarok.

- jelentette ki Wilde.

Ehelyett inkább az egyenlőségre törekedik a sztár:

A "nincs s*ggfejkedés" politikáját folytatom, és ez mindenkit ugyanarra a szintre tesz. Azt is észrevettem a színészkarrierem során, hogy a hierarchia elszeparálta a színészeket a stábtól, ami egyáltalán nem válik előnyére senkinek sem...

Olivia a forgatás előtt állítólag pont a fent említett taktika miatt változtatott a szereplőgárdán: Shia LaBeouf helyett Harry Styles lett a film egyik főszereplője, mert Shia stílusa sokaknál kiverte a biztosítékot.

Wilde azóta duplán örülhet Stylesnak: Harry nem csak nagyon tehetségesnek bizonyult, de elrabolta a rendező szívét is.

Embed from Getty Images

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek