Starity

Válasszon tökéletesen illeszkedő kanapét a nappalijába

2021. február 18. 07:07   |   Szerző: Starity

A nappalik üresek lennének kényelmes ülőalkalmatosság nélkül. Nem kell feltétlen óriási bútordarabokban gondolkodni, a kényelmes ülőgarnitúrák helykímélő megoldást jelentenek a kisebb lakásokban is. A sarokülők lehetnek L-alakúak és U-alakúak is, amik az igazán nagy terekben érvényesülnek igazán, míg a kisebb fekvőfoteles kivitel a kisebb tereket sem teszi zsúfolttá.

hirdetés
Válasszon tökéletesen illeszkedő kanapét a nappalijába

Használja ki a rendelkezésre álló teret

Ha a nappali méretei megengedik, egy sarokba illő kanapé az ideális választás, ami igény szerint a sarokba vagy térbe állítva is jól mutat. Ha szeretünk vendégeket fogadni vagy nagy a család, megkerülhetetlen a szoba berendezésénél a nagyobb kanapé, amin 4-6 ember is kényelmesen elfér. A nagy méretű sarokülő magas háttámlája és széles sarokrésze több személy kényelmes elhelyezkedését, társalgását biztosítja, a fekvőfotel rész pedig a tévézést varázsolja igazi élménnyé. 

Ha jó kanapét keres, a Jakubi.hu kínálatában megtalálja. A slágerterméknek minősülő ágyazható, ágyneműtartós, rugós kivitelű, szövet kárpitozású kanapé lehet jobbos, melynek kihúzható része, fekhelye jobb oldalon van, vagy balos kialakítású is, aminek fekvő része értelemszerűen a bal oldalon van.

Egyes típusoknál az "L" alak bármelyik oldalra áttehető, a szoba méreteinek és tájolásának pontos ellenőrzése emiatt a rendelés előtt elengedhetetlen. Amennyiben a háttámla is szövettel borított, a kanapé térbe is fordítható az ideális helykihasználás érdekében. 

Ismerje meg a Jakubi.hu-t

Az áruház kínálatában a nappali ülőgarnitúrák mellett franciaágyak és egyéb kárpitos bútorok, továbbá fürdőszobai szekrények és kiegészítő lakberendezési tárgyak is megtalálhatók. Emellett a teraszon is használható moduláris elemekből összeállítható kültéri látványkonyha, illetve ülőgarnitúra is rendelhető.

Az áruház kis és óriási méretű kanapékat, sarokülőket kínál igényes vevői részére. Ezek kialakítása különösen akkor praktikus, ha ágyazható kivitelűt választ. Az ággyá alakítható ülőgarnitúra kihúzva komfortos fekvőfelületet nyújt két személy vagy több gyerek számára, összecsukva pedig megfelelő ülőmélység esetén egy személy kényelmes pihenését biztosítja.

Vásároljon kanapét a cég kínálatából

A Jakubi.hu-nál a modern vagy klasszikus stílusba illő kanapék és sarokülők a mai elvárásoknak megfelelően, kényelmes ágyazható vagy fix kivitelben is megtalálhatók. A különleges bútorszövetek egyedi hangulatot biztosítanak bármely szobának. A kínálatban a legkedveltebb színekből és szövetvariációkból válogathat.

Webáruházas rendelése gondosan becsomagolva érkezik meg Önhöz. Az áruház különös figyelmet fordít arra, hogy a nagy súlyú bútorok a sérülékenyebb részeken is bélelve, sérülés nélkül érkezzenek meg. Találja meg az otthonába illő legmegfelelőbb kanapét, sarokülőt, kövesse folyamatosan bővülő kínálatot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek