Starity

Machine Gun Kelly exe szerint Megan Fox miatt ért véget kapcsolatuk

2021. március 26. 09:09   |   Szerző: Four

Sommer Ray nevű exe szerint Machine Gun Kelly nem volt hozzá hűséges, amíg jártak.

hirdetés

Megszólalt Machine Gun Kelly (Colson Baker) egykori szerelme: Sommer Ray modell kijelentette, Megan Fox-szal csalta a férfi.

Ray szerint tavaly áprilisban szakítottak, ekkor pedig már bőven együtt lehetett a két híresség. (A zenész és színésznő kapcsolatáról májusban már elkezdtek pletykálni.)

Randiztam Colsonnal, de nem szexeltem vele. Legalább három hónapig várok, mert biztosnak kell lennem benne, hogy az illető jó hozzám. Nem érzem rosszul magam amiatt, hogy ezt mondom, mert valójában megcsalt Megannel, ha megnézitek az időpontokat.

 mondta Sommer. Elmondása szerint nem gyanakodott egyáltalán, amikor a zenész és a színésznő közös filmet forgatott, mert azt gondolta, "Megan idősebb, gyerekei vannak és házas". (Hamarosan egyébként kiderült, időközben Fox házassága is tönkrement.)

A modell jobban kiakadt amiatt, hogy volt szerelme Twitteren is megszellőztette szakításukat, mert kiírta, hogy Sommer "a születésnapján ment el hozzá összeszedni az otthagyott cuccait". 

Ray egyébként akkor már gyanút fogott, amikor a zenész a koronavírusra hivatkozva eltiltotta attól, hogy megjelenjen Bloody Valentine című számának klipforgatásán - később ugyanis kiderült, Fox alakította a videóban a szerelmét. 

Valószínűleg én is ezt tenném, megcsalnám Colsont Megannel, ha ez fordított eset lenne. 

- viccelte el Ray.

Nem akarok kicsinyes lenni és szánalmas, nem utálom. Szerintem aranyos pár lettek. 

- jelentette ki 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek