Starity

Lil Nas X maszk nélküli bulit rendezett TikTok-sztároknak a világjárvány közepén

2021. április 05. 09:09   |   Szerző: Glamster

135 millió fertőzött világszerte, 2.9 millió halott. Csak számok, addig, míg valakinek a családját nem érinti a fertőzés. Lil Nas X mégis maszk nélküli bulit rendezett, hogy megünnepelje sikerét a sátánista klipjének.

hirdetés

Lil Nas X mostanában nem bírja ki botrányok nélkül. Sátánista jellegű klipje, és emberi vérrel ellátott cipője után kiderült, hogy korábban volt egy Twitter-fiókja, ahol popsztárokat kritizált. Most pedig kiszivárgott, hogy maszk nélküli bulit rendezett, hogy TikTok-celebekkel ünnepelje a Call Me By Your Name dalának sikerét.

Csak a mai napon körülbelül 618 ezer új fertőzöttet találtak, a halálozási szám pedig a hárommillióhoz közelít világszerte. Magyarországon túl léptük a szomorú 20 ezres számot.

A rapper nem az első celeb, aki kihasználja hírnevét, hogy megszegje a szabályokat. Korábban Justin Bieber és feleségét kritizálták a franciák.

Lil Nas X egyébként ahogy észrevette, hogy valaki filmezi a titkos partiját, kirúgta az illetőt, ugyanis a meghívón fel volt tüntetve, hogy tilos a szociális médiára posztolni. Így valószínűleg tisztában volt cselekedetével, csak szimplán nem érdekelte.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek