Starity

Robert Pattinson a világ leghelyesebb férfija... a tudomány szerint

2021. május 18. 10:10   |   Szerző: Glamster

A tudománynak köszönhetően megtudhattuk, hogy Robert Pattinsonnak van a legkívánatosabb arca.

hirdetés

Úgy néz ki, 2008-ban jól döntöttek, amikor a világ legszebb tinédzserét keresték Edward Cullen szerepére, és végül Robert Pattinsonnál landolt a szerep. Ugyanis, tudományos kutatás most kimutatta, hogy a 35 éves színész arca 92.15%-ban megfelel az aranymetszésnek. A kutatást Julian De Silva doktor vezette.

Az aranymetszés vagy aranyarány egy olyan arányosság, ami a természetben és művészetben is gyakran megjelenik, természetes egyensúlyt teremtve a szimmetria és az aszimmetria között.  Az aranymetszésre különösen az ókori épületeken, és a középkori képzőművészeti alkotásokon figyeltek. Az arányt egy matematikai képlettel számoljuk ki, és ennek numerikusan kifejező elnevezése az irracionális Φ ≈ 1,618 szám.

Forrás: Cavendish

Robert Pattinson szinte az összes tényezőben a top 5-ben található meg. Ezt köszönheti a formás állának, többek között. Egy helyen teljesített alul: az ajka vékony

mondta De Silva doktor.

Robertet követi Henry Cavill 91.64%-kal, Bradley Cooper 91.08%-kal és George Clooney 89.91%-kal.

A tudománynak köszönhetően így most már tisztázhatjuk, hogy Robert Pattinson nemcsak tehetséges, rendkívül furcsa, hanem egy szép teremtmény is.

Szinte látjuk magunk előtt Pattinson reakcióját:

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek