Starity

Folytatódik a dráma: ezúttal a Chrissy Teigent vádoló divattervezőt gyanúsította meg Leona Lewis

2021. június 16. 11:11   |   Szerző: Four

Michael Costello Chrissy Teigen kegyetlen viselkedésére szólt be, Leona Lewis viszont őt vádolta.

hirdetés

Egyre csak dagad Chrissy Teigen botránya: korábban írtunk arról, hogy Teigen hosszú posztban kért bocsánatot azoktól, akiket megbántottak gúnyolódó tweetjei és privát üzenetei. A hírességet többek között a divattervező Michael Costello is megvádolta azzal, hogy nagyon kegyetlenül viselkedett vele az online térben. 

Costello egy 2014-es élményt mesélt el, amikor is egy állítólagos félreértés miatt Teigen rasszistának nevezte, és később mindent elkövetett azért, hogy a férfi sehol se kapjon munkát. Costello szerint a többéves kálvária mély nyomokat hagyott benne, és öngyilkos gondolatai is voltak. 

 

 

Erre érkezett Leona Lewis válasza, akinek viszont Michael viselkedésével voltak problémái. Az énekesnő hosszú levele szerint szintén 2014-ben elvállalt egy jótékonysági divatbemutatót, amelyen egy Michael által tervezett ruhát viselt volna. A dizájner azonban nem volt hajlandó együttműködni vele, Leona méretei miatt.

A ruhapróbán nagyon kínosan és kényelmetlenül éreztem magam, mert a ruha egy modell méreteire volt szabva, ő és a csapata viszont nem volt hajlandó hozzám alakítani. Ez teljes meglepetésként ért, mert hetekkel azelőtt azt mondták, jó lesz nekem a ruha. A következő próbán, a divatbemutató előtti estén Michael nem jelent meg, és semmilyen magyarázatot sem adott. Már nem akart engem öltöztetni, és nem vállalt felelősséget értem és a show-ért, ez pedig nyilvánvalóvá tette számomra, hogy nem rendelkezem a kívánt testalkattal.

- írta Leona, és hozzátette, mélyen megbántotta az eset és kínosan érezte magát.

Azért, mert nem úgy néztem ki, mint egy modell, nem volt szabad végigsétálnom a kifutón a ruhában. A közönségben kellett ülnöm, a sajtó pedig arról kérdezgetett, miért nem szerepelek a bemutatón. Emlékszem, kifogásokat kellett keresnem és nagyon megalázva éreztem magam.

- jelentette ki.

Leona azt is leírta, tudja, hogy azóta a tervező másfajta testalkatokat is figyelembe vesz, és nem kíván neki rosszat, illetve a Chrissy Teigenes élményét sem akarta semmissé tenni, csak visszásnak érezte a helyzetet. 

A dolog itt nem ért véget, ugyanis Costello reagált Leona állításaira: a tervező tagadta a vádakat, szerinte "valami összekeveredhetett" a bemutató során, és leírta, azóta több emailt is kapott Leona stylistjától, amelyekben az ő ruháit igényelték Lewis számára.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek