Starity

Kylie Minogue-nak jobb lesz, mint ma

2010. november 21. 18:06   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az ausztrál pophercegnő, Kylie Minogue tizenegyedik stúdióalbumának harmadik kislemeze, a Better Than Today, azaz 'Jobb, mint ma'.

hirdetés
Kylie Minogue-nak jobb lesz, mint ma

Nagy felháborodás kisérte Kylie Minogue-nak az All The Lovers című dalához készült videoklipet, hiszen a popdíva félmeztelen férfiak és nők társaságában énekel a szerelemről. De talán pont ez klip vitte sikerre a dalt.

Az új album második kislemeze a Get Outta My Way. Ez feleannyira sem lett kihívó, mint az első, de a jól megszokott kylie-s „fetrengés” azért ebbe a klipbe is belekerült. 

Bár a kritikusok szinte semmi jót nem mondanak Kylie Minogue tizenegyedik stúdióalbumáról, az Aphrodite mégis hódít a világ összes pontján. S most lássuk Kylie harmadik kislemezéhez, a Better Than Todayhez készült klipet.

Kylie két hete az angol X Factorban is előadta új dalát a közönség nem kis örömére. A fellépése az alábbiakban tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek