Starity

Viszlát, HBO Go! Jövőre érkezik az HBO Max

2021. október 05. 11:11   |   Szerző: Glamster

Hivatalos Facebook-esemény keretén belül bejelentették az HBO Max indulását hazánkban és Európában.

hirdetés

Hamarosan váltja az HBO Gót az HBO Max hazánkban is. A platform így már támogatni fogja a 4K streamelést és az 5.1 hangzást is, amelyet sokan hiányoltak az HBO Góból.

A hivatalos esemény szerint az HBO Max először a Skandináv régióban lesz elérhető. Ott már 2021. október 26-án átváltalanak, míg Közép- és Észak-Európának várnia kell egy kicsit. Itt, így hazánkban is, ugyanis 2022 elején történik meg az átállás.

Október 26-án az HBO Max megérkezik az északi országokba, Dániába, Svédországba, Finnországba, Norvégiába, valamint Spanyolországba. 2022 elején pedig 14 további európai országban, köztük Magyarországon is élvezheted majd a kínálatot! Minden, amit szeretsz. Egy helyen.

Az HBO ígérete szerint megannyi Warner Bros., DC, Carton Network és eredeti gyártás is felkerül a kínálatba, ideértve olyan HBO és (hamarosan) MAX klasszikusokat, mint a Trónok harca, vagy a decemberben érkező Szex és New York reboot. A Gossip Girl már októbertől nézhető lesz az HBO GO kínálatában, erről itt írtunk.

Az esemény ezen a linken elérhető.

Pontos árról még nem írtak, azonban ígéretük szerint elérhető lesz egy kedvezmény, amivel éves „bérletet” vehetünk: ez összességében körülbelül a harmada lesz a normál havi árnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek