Starity

Újabb volt Victoria's Secret modell vallott kényszerű fogyásáról

2021. október 22. 18:06   |   Szerző: Four

A modell mindent elkövetett annak érdekében, hogy ne rakják ki a VS csapatából.

hirdetés

Mint többen mostanában, úgy Erin Heatherton volt Victoria's Secret modell is elárulta, hogy a kívülről oly csillogónak tűnő VS bemutatók nagy szenvedéseket takartak. 

Erin elmondása szerint amint 25 éves lett és a teste kezdett megváltozni, már nem volt a cég elvárásainak megfelőlen vékony. Viszont a bemutatón mindenképpen szerepelni akart, ennek érdekében pedig végletes módszerekhez folyamodott.

Azt hiszem, akkor kezdődött nálam a lejtmenet, amikor 25 éves lettem. Volt egy pont, amikor a dolgok, amiket csináltam, nem hozták a megszokott eredményeket. Egy kicsit teltebb lettem - visszanézve ez csak biológia, így működik a test. Nem vagy ugyanaz a méret, mint mondjuk 18 éves korodban.

Az edzések és a diéta mellett a modell felkeresett egy táplálkozási szakértőt, aki elmondása szerint felírt neki egy elég durva hatású étvágycsökkentő tablettát, illetve Heatherton később hormoninjekciókat is fecskendezett magába.

Nem tudom. Úgy voltam vele, hogy ezt most meg kell csinálnom, mert épp felújítom a lakásom. Nem veszíthetem el a munkám. (...) Mint egy cukorbeteg, minden nap injekcióztam magam. Úgy gondolok rá, mintha vagdostam volna magam, mert mindent elleneztem, amit csináltam, de közben csak azért is csináltam, majdhogynem érezni akartam a fájdalmat, vagy hogy mennyire helytelen az egész.

- mesélte.

Heatherton elmondása szerint most már nincsenek kötődései a márkához, és nem is haragszik: rengeteget dolgozott a megbocsátáson, és segíteni szeretne azoknak, akik testképzavarral küzdenek.

Azért osztottam meg a történetem, mert nem akarom, hogy bárkinek is étkezési zavarai legyenek vagy gyűlölje a testét. Tudom, milyen érzés. (...) Szerintem kitűzhetünk úgy is egy testalkatot célul, hogy közben nem leszünk betegek. Amikor étkezési zavaraid vannak, elveszíted a szabadságod. (...) 

- jelentette ki.

A Victoria's Secret egyébként nemrég teljes átalakuláson ment keresztül: a brand ideológiáját és a vezetőséget is lecserélték egy modernebb, inkluzívabb felfogású gárdára.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek