Starity

Sztárok különleges fürdőzési hóbortjai

2021. november 26. 11:11   |   

Az, hogy ki mit csinál a fürdőszobában és miben merül ki a napi rutin, mindenki esetében más és más. Hiszen van, aki a zuhanyzásra esküszik, míg mások fürdőkád nélkül el sem tudják képzelni az életüket, míg léteznek olyanok, akiknek a reggeli zuhany nélkül nem indulna el a nap, valaki pedig az esti fürdést preferálja.

hirdetés

Ám van néhány olyan sztár, akiknek hóbortjai olyan mértékben térnek el az átlagostól, hogy azok már a fürdő falain kívül is ismertek a nyilvánosság számára.

A Gépészcentrum.hu segítségével összegyűjtöttünk néhány csodabogarat – íme néhány celeb akiknek elképesztő szokásai vannak.

Akik nem fürdenek minden nap

Annak idején Mila Kunis és Aston Kutcher kapcsán robbant ez a téma a sztárok világában, amikor is azt nyilatkozták, nem fürdenek minden egyes nap, inkább csak a legfontosabb „dolgokat” mossák meg magukon. Ez pedig nem csak rájuk, de a gyerekeikre is vonatkozik, őket is csak akkor fürdetik meg, amikor már látszik rajtuk, hogy koszosak.

Nem sokkal később e téma kapcsán Jake Gyllenhaal is nyilatkozott és elmondta a nyilvánosságnak, hogy ő sem szokott mindennap fürdeni. Az indok az, hogy ezáltal segíti a bőrét a természetes tisztulási folyamatban, és ahogy telik az idő, egyre kevésbé érzi fontosnak a fürdést. Egyébként Julia Roberts is a nem rendszeresen fürdők táborát erősíti, ám ennek hátterében a környezetvédelem áll, minél kevesebb vizet szeretne elpazarolni.

Aki hetekig nem mos hajat

Robert Patinson esetében is hasonló a helyzet mint a fentebb említett sztárok kapcsán, ám ő nem a fürdést hanyagolja időről időre, hanem a hajmosást. Az Alkonyatban rendszerint tökéletes séróval látott sztár a hétköznapok során sokszor hetekig nem mos hajat.

Aki vörösborban fürdik

Teri Hatchernek sem kell a szomszédba menni, ha furcsa fürdőzési szokásokról van szó, ő ugyanis bizonyos időközönként vörösborban mártózik meg. A Született feleségek és a Superman televíziós adaptációjának sztárja szerint a vörösborban levő antioxidánsok segítenek fenntartani a bőre lágyságát és fiatalosságát. Ahogy ő fogalmaz, a legtöbb ember valóban inkább issza vörösbor, de ha valaki megengedheti magának, hogy fürödjön benne, miért is ne?

Inkább zuhanyozik, mint hogy dezodort használjon

Már 2009-ben hír volt az, hogy Matthew McConaughey két évtizede nem használ dezodort, ez pedig azóta több mint harminc éves távlatra tekint vissza. Elmondása szerint nem akarja, hogy olyan illata legyen, mint „bárki vagy bármi másnak”. Helyette inkább amilyen gyakran csak lehet, zuhanyozik, különösen ha valakit zavar a testszaga. A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt forgatásán bizonyos források szerint Kate Hudson sok olyan jelenet előtt, ahol fizikailag közel voltak egymáshoz, vitt a kollégájának egy darab sókristályt, hogy legalább azzal dörzsölje be magát kicsit, enyhítve ezzel a testszagát.

Aki a zuhany alatt eszik

Jessica Biel bizony szeret időt spórolni, különösen ha evésről van tisztálkodásról van szó. A csinos színésznő és édesanya ugyanis egy interjúban elárulta, hogy általában a zuhany alatt eszik. Hangsúlyozandó, hogy nem a fürdőkádban elfogyasztott falatokról van szó, hanem zuhanyról és főétkezésről. A sztár elmondta, hogy mióta gyermeke van, egyszerűen szélmalomharcot vív az idővel, reggel mire rendbe teszi a gyerkőcöket és ő is összeszedi magát, rájön, hogy még nem is evett. Így ezt a tevékenységet összeköti a mosakodással. Fogyasztott már ilyen módon például csirkemellet is almaszósszal.

A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy a luxus fürdőszobák világában is előfordulhatnak furcsaságok és megdöbbentő dolgok. Ám ennek ellenére az, hogy kinek mi jön be e téren, minden esetben saját döntés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

lista sztárok
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek