Starity

Alec Baldwin sztárügyvédet fogadott: így készül a tárgyalásokra

2021. november 28. 13:01   |   Szerző: Glamster

A forgatás során egy nő meghalt, amikor Alec Baldwin kezébe éles lőszert adtak véletlenül.

hirdetés

Többször foglalkoztunk a tragikus balesettel, ami a Rust forgatásán történt. Alec Baldwin színész kezébe véletlenül éles lőszer került, így, amikor azt elsütötte, eltalálta az egyik operatőrt, aki sajnos belehalt a sérüléseibe. 

Sokszor előfordulnak véletlen balesetek a forgatásokon, de semmi ehhez hasonlítható. Egy a trillióhoz az esélye, hogy megtörténjen egy ilyen. (...) Egy nő meghalt. A barátom volt. Amikor Santa Fe-be érkeztem a forgatásra, elvittem vacsorázni. Egy nagyon-nagyon jól működő csapattal forgattunk filmet, amikor ez a szörnyű eset megtörtént. (...) 

nyilatkozta legutóbb Baldwin.

A TMZ most úgy tudja, a színész próbál felkészülni a tárgyalásokra, amelyek még előtte állnak. Baldwin többször hangsúlyozta, hogy mindenben együttműködik a hatóságokkal, amiben az is benne van, hogy szembe kell néznie a perekkel, amelyet két stábtag akasztott a nyakába.

A TMZ úgy tudja, Aaron S. Dyer sztárügyvéd fogja védeni őt, illetve a produkcióban dolgozó egyéb cégeket és személyeket is.

Az ügyvéd egyébként majdnem hét évig volt a Los Angeles megyei helyettes kerületi ügyész.

Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy a szóban forgó perek tárgyalására mikor kerül sor, ahogy azt sem, hogy az áldozat családja végül tesz-e feljelentést a színész ellen.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek