Starity

Chris Noth nagyon nem örült neki, hogy Kim Cattrall szidta Sarah Jessica Parkert

2021. december 07. 10:10   |   Szerző: Four

SJP és Kim Cattrall között hosszú ideje ellentét van, Chris Noth megvédte Sarah Jessicát.

hirdetés

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker között híresen elmérgesedett a viszony: SJP minden alkalommal szűkszavúan nyilatkozik a kapcsolatukról és nem mond negatívumokat, Kim azonban többször is kijelentette, nem barátok Sarah Jessicával, sőt, kommentben arra utasította a színésznőt, hogy hagyja őt békén

Kim Cattrall végül nem vállalta el, hogy visszatérjen Samantha Jonesként az "And Just Like That..." című, a Szex és New York folytatásaként elhíresült sorozatba, a készítők pedig ezzel az indokkal írták ki őt.

Az SJP és Kim Cattrall közti ellentétről most a Mr. Biget alakító Chris Noth is nyilatkozott: Sarah Jessica mellett foglalt állást és kijelentette, nagyon nem tetszik neki, ha bárki is szidja a színésznőt:

Annyit tudok, hogy nagyon közel állok Sarah Jessicához, és [Kim] róla alkotott véleménye meg sem közelíti a valóságot. Szerettem őt [Kimet], azt gondoltam, hogy fantasztikus volt a sorozatban, és hogy vannak emberek, akik a saját indokaik miatt továbblépnek. Nem tudom az övé mi volt. Csak azt kívánom, bár ne történt volna meg ez az egész dolog, mert szomorú volt és kellemetlen. Nem szeretem, ha bárki is becsmérli Sarah Jessicát, mert egy céltábla lett és az emberek nagyon utálatosak tudnak lenni. Nagyon nem örültem ennek, mert úgy érzem, védelmeznem kell őt. Ennyit tudok mondani a dologról. 

- mondta a Guardiannek a színész. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek